Jelentkezz hírlevelünkre!
 Írd be az emailcímed!
 
     Cryp.Trade
   Diversity-Fund
   Lions Trading Club
    MyTrafficValue
    Paidverts
    T4eo

    FX21

    Bitcoin faucet oldalak
    Genesis Mining
    MinerGate
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet

    OptionFair
    CBFinvest

    Bettingrunner
    T4eo - sportfogadás

    eToro
    MQL5 közösség

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

   XM - webkonferencia

  
Skrill   Uphold
PayPal   Blockchain
Payoneer   Xapo
Neteller   Ethereum proci
Perfect Money   Coinpayments
OKPay    
Solid Trust Pay   Transferwise
Payeer   Changer
Payza   SpectroCoin
Unichange    
AdvCash    
     
    Netbankok leírása >>>

 
        
  A befektetésekről általában  
 

Valós passzív jövedelem


Ezen a honlapon nem találsz olyan lehetőségeket, ahol reklámbannereket kell nézegetni vagy emaileket kell olvasgatni - havi néhány dollárért. Nem hiszünk az ilyesmiben, ezek csak arra jók, hogy elvegyék az ember kedvét a passzív jövedelemszerzéstől.

Az itt bemutatott befektetési lehetőségek kiaknázásával akár havi 5-10%-os profitra is szert tehetsz a beinvesztált pénzed mennyiségétől függetlenül! Ezen a programok némelyikét akár már 10$-al is el lehet kezdeni... bár annak nem sok értelme van, mivel a kezelési költség elvinné a hozamot. A minimális kezdőtőke, amivel már érdemes belekezdeni, az minimálisan 50$, de inkább afeletti összeg. Ez még talán nem annyi pénz, amit az ember ne tudna összeszedni, ha nagyon akar.

Lehet, hogy ez átverés! Ha mégsem, akkor hogyan működik?


Kövesd végig magyarázatainkat és számodra is bebizonyosodik, hogyan lehetséges és reális ez a hozam! És arra is valószínűleg rájössz, hogy mitől nem átverés. Ha cikkeink elolvasása után mégis azt gondolod, hogy ez csak bűvészkedés a számokkal és nincs valóságalapja, akkor ezt a dolgot nem neked találták ki. De attól még - a véleményedtől függetlenül - működik.

Azt is meg kell jegyezni, hogy sajnos gyakran előfordulnak csaló oldalak. Előre általában nem lehet látni, hogy melyek ezek. Csak a felkínált napi hozamok mértéke alapján lehet tippelni, hogy egy oldal csaló vagy nem. Napi 1% feletti hozam már gyanús.
Ezek általában pár napig vagy hétig működnek, utána bezárnak. Az ilyen programokat később a SCAM-ek között találod.

Miért nem foglalkozik mindenki ezzel, ha lehet vele keresni?


Erre többféle válasz is adható és mindegyikben van igazság. Bizalmatlanság, magas kockázat, kishitűség. Ha részletesen is érdekel, olvasd el ide vonatkozó cikkünket.

Mindezek ellenére a legfontosabb szabály a magas hozamú befektetéseknél:


SOHA NE fektess be annál többet, mint aminek elvesztése komoly anyagi problémákat okozna! Ne a konyhapénzt kockáztasd! Garanciát - sajnos - nem tudok vállalni egyik bemutatott lehetőségre sem. Úgy korrekt, ha erre felhívom a figyelmet!

Nem vagyok befektetési vagy pénzügyi tanácsadó! A honlapnak nem az a célja, hogy rábeszéljen bármilyen befektetésre! Csak bemutatom, hogyan működnek ezek a lehetőségek. A devicapiaci kereskedés magas kockázattal jár, ezért mindig kérd ki egy hivatalos befektetési tanácsadó véleményét, mielőtt ilyesmibe fogsz!
           
   Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET
 
 
Copyright 2012 N.I.P. | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker