Jelentkezz hírlevelünkre!
 Írd be az emailcímed!


    Bitcoin faucet oldalak
    Electroneum
    Genesis Mining
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
    Kripto szótár
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet
Statisztikai eszköz
    Cointracking portfólió kezelő

    Bettingrunner

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    Bináris kompenzációs terv
    Bollinger szalagok
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    HYIP programnév elmélet
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi az a Ripple? - ÚJ
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés


   
Mi az Electroneum (ETN)?

Létrehozva: 2018.01.24. 16:50
 

Az utóbbi időben nagyon sok ígéretes coin bukkant fel melyekre érdemes figyelni. Ezek közül az egyik, amit nagyon sokra tartok, az electroneum (rövidítve ETN). Amikor először olvastam illetve láttam róla videót, rögtön megtetszett az a koncepció és lehetőség amit kínál. Ez 2017. december utolsó hetében volt és a megszerzett információk illetve a Whattomine értékek alapján (a mostani érték nem azonos az akkorival), azonnal átállítottam a mineremet electroneum bányászatra.

Néhány alap információ az ETN-ről:


jelenlegi ára: lásd a jobboldali dobozban ----->
Cryptonight algoritmussal és okostelefonnal bányászható érme
jelenleg 16 kriptotőzsdén vásárolható - kilátásban van több más tőzsde is
kapitalizációja jelenleg 34 millió dollár - de ez folyamatosan változik
angol vállalat áll az érme mögött, a központjuk Kentben van,
egy 14 fős team vezeti, adminisztrálja és menedzseli a céget, illetve a fejlesztéseket
koncepció: az ETN-t kifejezetten a mobiltelefon használók számára tervezték, hogy általa könnyebben intézhessék fizetési- és egyéb ügyleteiket akár mobil appokon keresztül is. Valamint lehetőségük legyen mobiltelefonnal electroneumot bányászni.

Mit tud az electroneum?


Lényegében az ETN lehetővé teszi a felhasználónak az azonnali hozzáférést a saját digitális pénzéhez, aki ezáltal könnyedén lebonyolíthatja tranzakcióit és közben akár pénzt is kereshet a mobiltelefonjával. Mivel több százmillió okostelefon van a világon, nem kérdéses hogy mennyire fog elterjedni ez a lehetőség.
Az android alkalmazás máris elérhető a Google Play Áruházban, de készül az IOS app is az Iphone tulajdonosoknak. Ezzel gyakorlatilag lefedik a világ telefonos piacának 85%-át.

Mit tud az ETN app?


Az alkalmazás egy electroneum tárca, kereskedési felület, pénzváltó és bányászprogram egyben. Az ETN bányászat a mobiltelefon CPU-jával történik, ezért javasolt legalább négymagos processzorú telefonnal próbálkozni.
A mobilalkalmazásban lévő tárca (wallet) elérhető a weben is, ugyanazokkal az azonosítókkal, mint amit a mobilon megadtunk: MyElectroneum. Ez a wallet használható a bányászatnál is.

Electroneum bányászat


Kétféle módon bányászható az electroneum: GPU-val és CPU-val is. GPU bányászathoz a szokványos többkártyás rigek használhatók AMD és nVidia kártyákkal egyaránt, bár az nVidia kártyákkal némileg jobb eredményt lehet elérni. Csatlakozhatsz valamelyik poolhoz és máris beállhatsz a bányászok közé:
Spacepools - 0.1% pool fee - kifizetés 10 ETN-től
ETN Miningpool - 1.5% pool fee - kifizetés ? nincs információm
 Nanopool - ? pool fee - kifizetés 10 ETN-től

Cryptonote bányászprogram GPU-hoz letölthető innen!

Lehetőség van rig nélkül, normál számítógéppel - CPU-val bányászni az ETN-t. Legalább két magos processzor javasolt, de minél több magos annál jobb. Ehhez is vannak külön programok, melyek közül nem mindet próbáltam ki, ezért nem vállalok semmilyen garanciát a működésükre. A kipróbálásuk és használatuk csak a saját felelősségedre történik. Megosztom az elérhetőségüket:
Cryptonote Easy Miner
Simple Miner - ezt a programot kipróbáltam, nem lassítja a gépet és teljesen stabil marad. A CPU alig melegszik, sőt a Minergate használata alatt jobban melegedtek a magok.
Electroneum Mobile Mining - kicsit megtévesztő a neve, mert nem mobiltelefon bányászat, hanem egy könnyen kezelhető miner program GPU és/vagy CPU bányászathoz.

Összegzés: úgy gondolom, hogy az egyik legnagyobb dobás lesz 2018-ban az electroneum. Amikor elkezdtem bányászni még csak 0.07$ volt az árfolyama, de január elejére már a 0.2$-t is elérte, bár onnan visszaesett a 0.13$-os szintre.

A mobil applikációról annyit, hogy miután letöltötted és regisztráltad magad, el lehet benne indítani a CLOUD MINE szolgáltatást, ami gyakorlatilag egy felhő alapú bányászat. A mobil bányászatért minden hónapban ingyenes ETN-ekkel jutalmazzák a felhasználókat. Havonta akár 3 dollár értékű ETN-t is kifizethetnek a walletre, amelyet szintén az applikációban érhetünk el. A walletről el lehet küldeni az ETN-t akár egy tőzsdére, akár egy másik wallettel rendelkező felhasználónak, tehát a rendszer működik!

Egy apróság, amivel segítheted és hozzájárulhatsz a Netinvestpotal további működéséhez, ha az ETN alkalmazásban beírod vagy QR kóddal beolvasod az ajánlói kódomat.
Először kattints az alkalmazásban jobboldalt alul a MORE, utána pedig a GENERATE MORE ETN feliratra. Ott kicsit lejjebb görgetve ENTER A CODE - ez pedig: 7666EF
Nem kell begépelned, ha ugyanitt a SCAN CODE-ra kattintasz. Akkor ezt a képet kell beolvasni az alkalmazás segítségével.
Köszönöm a fáradtságot!
 
 
Felhívás: az összegzésben olvasható gondolatok senkit ne ösztönözzenek arra, hogy electroneumot vásároljon vagy abba fektessen be. A kryptodevizák vásárlása befektetési céljából nagyon spekulatív dolog, amely egyformán hordozza a gyors nyereségszerzés vagy gyors veszteség lehetőségét is!
 
 


 ELECTRONEUM ÁRFOLYAM

  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET

Copyright © 2012-2021 Netinvestportal | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker