A hírlevél szolgáltatás megszűnt!


    Bitcoin faucet oldalak
    Electroneum
    Genesis Mining
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
    Kripto szótár
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet
Statisztikai eszköz
    Cointracking portfólió kezelő

    Bettingrunner

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    Bináris kompenzációs terv
    Bollinger szalagok
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    HYIP programnév elmélet
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi az a Ripple? - ÚJ
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés


   
Mi az a Ripple - XRP?

Létrehozva: 2017.05.11. 10:50
 


Az alábbi cikk több mint 4 éves, ezért néhány adat már nem fedi a jelenlegi állapotokat. A ripple egyébként nem hozta a várt eredményeket..

Elképesztő növekedést mutatnak a vezető és kevésbé ismert kryptodevizák árfolyamai az utóbbi néhány napban (2017. május eleje), de lassan már hetekről beszélünk. Sorra kapom én is az e-maileket, melyekben sokan érdeklődnek, hogy milyen coinba érdemes mostanában fektetni. Szeretném nyilvánvalóvá tenni, hogy nem vagyok szakértő a témában, bár mostanra eléggé sokminden ragadt rám azok után, hogy eléggé beleástam magam.
Az nagyon jól látszik, hogy nagyjából nyolc olyan kryptodeviza van jelenleg, melyek a legnagyobb szeletet szerezték meg a piacból. Ők osztoznak a kryptopiac 93%-án és a maradék 7%-ot a többi 640-féle kryptodeviza együtt birtokolja (ha a kapitalizációt vesszük alapul). Az eddigi sorrend: bitcoin, ether, ripple, xem(NEM), litecoin, dash, stb. De ahogy nézem a ripple kezdi befogni az ethert, sőt le is fogja hagyni néhány napon belül. Ez nagyon durva....!!!! Az ezt bemutató grafikont lejjebb görgetve láthatod vagy kattints ide!

A bitcoinról és az ethereumról nem kívánok most beszélni, hiszen ezeket már számos alkalommal kitárgyaltam itt. Most viszont van egy nagyon izgalmas coin, ami szerintem heteken belül sokkal nagyobb részt fog kihasítani magának a tortából, mint ami most van neki. Egy jellemző adat: egy hét alatt megduplázta a kapitalizációját, azaz még egyszer annyit vásároltak belőle, mint amennyit az elindítása óta összesen. Miközben pontosan megduplázta nemcsak a kapitalizációját hanem az értékét is, így én is jól jártam, mert jelenleg 110%-os profitban vagyok. Na de melyik is ez a kryptodeviza, amit mindenki akar?

Ripple a neve, a rövidítése pedig XRP - és már évekkel ezelőtt elindult a fejlesztése, szóval nem mai darab. Az árfolyama itt látható.
A bitcoin megjelenése óta egyre szaporodnak az eredeti ötletet felhasználó másolatok, amelyek azonban megpróbálják kiküszöbölni az első személyek közötti hálózati megoldáson alapuló virtuális pénz kisebb-nagyobb hibáit. Ezek közé tartozik a ripple is, amelyet az Opencoin fejlesztett ki 2012-ben. Azután 2013. áprilisában bejelentették, hogy komoly befektetőket találtak a Ripple-projekt finanszírozására. Az Opencoin fejlesztőinek céljai: kiküszöbölni a bitcoin biztonsági hibáit, és azt megoldani, hogy gyorsabbak legyenek tranzakciók, a rivális bitcoinnál ugyanis néha sokat kell várni az átutalások hitelesítésére. Valamint csökkenteni a rendkívül nagy árfolyammozgásokat. Ezeket a célokat tűzték ki akkor és ennek mentén haladtak tovább.

Néhány információ még a ripple-ről és a mögötte álló fejlesztőkről:
A ripple sikereinek egyik legnagyobb titka, hogy az Opencoinosok már akkor is a blokklánc technológia tanulmányozásával foglalkoztak, amikor még mindenkit a bitcoin protokoll kötött le.
Az elején még OpenCoin-ként működő ripple éppen a bitcointól próbálja megkülönböztetni magát. A tranzakciók validálását nem anonim felhasználók végzik, ami segíthet kiküszöbölni a bitcoin biztonsági hibáit. Emellett a Ripple termékei és szolgáltatásai a pénznem (XRP) nélkül is működnek. A bankok által használt SWIFT hálózat helyett már akár a ripple segítségével is lebonyolíthatják a külföldi tranzakciókat vagy a vállalati partnerek letéti ügyleteit.
A Ripple az új tőkebevonáson túl további növekedésre számít.
A San Francisco-ban lévő irodájukat nemrég egy kétszer akkorára cserélték le, és a jelenlegi 150 alkalmazott mellé 25 újabbat vettek fel.
Sikereiket az is mutatja, hogy a Ripple hálózata mostanra 15 nemzetközi bankot foglal magában, akik használják is ezt a cryptodevizát

Hol lehet ripple-t vásárolni?
Poloniex - vásárlás (bitcoinért (Uphold)) és tárolás. 2000$-ig nem kell a fiókot verifikálni!
Bitstamp - vásárlás banki utalással vagy bitcoinnal. Hét nap a verifikálás!
Bittrex - vásárlás banki utalással vagy bitcoinnal.

Tárolásra: Gatehub

Összegzés: a fenti cikk alapján számomra nem kérdés, hogy miből fogok még a mai napon újabb mennyiséget vásárolni. Jelenleg 1100 XRP-m van, amit még 53$-ért vettem és ami most 120$-t ér a piacon. Ezt fogom felbővíteni, hiszen ha csak tizedekkora sebességgel növekedne az ár, akkor is megérné. Ha ez így megy akkor egy év múlva legalább a tízszeresét fogja érni a ripple! Itt most kevés pénzből is lehet sokat csinálni, ha bejön a spekuláció!
Felhívás: az összegzésben olvasható gondolatok senkit ne ösztönözzenek arra, hogy ripple-t vásároljon vagy abba fektessen be. A kryptodevizák vásárlása befektetési céljából nagyon spekulatív dolog, amely egyformán hordozza a gyors nyereségszerzés vagy gyors veszteség lehetőségét is!

 
 


 RIPPLE (XRP) ÁRFOLYAM

  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET

Copyright © 2012-2021 Netinvestportal | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker