English version    
 
Jelentkezz hírlevelünkre!
Írd be az emailcímed!
 
 


   Diversity-Fund
   Lions Trading Club
    MyTrafficValue
    Paidverts
    T4eo

    Bitcoin faucet oldalak
    Genesis Mining
    MinerGate
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet

    eToro
    MQL5 közösség

    Bettingrunner
    Brobettings
    T4eo - sportfogadás

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers


  
JÓTÉKONYSÁG, ADOMÁNYOK


Létrehozva: 2014.03.28. 18:55
 

Időről időre elérkezik az a pillanat, amikor adóbevallást kell készíteni. Ez az én esetemben május végén szokott megtörténni, de van akinek februárban kell nyilatkoznia.
Mindegy melyik időpontban történik, de minden adóbevallásban van egy rész, ahol a fizetendő adó 1%-áról bárki szabadon rendelkezhet. Ha már rendelkezni lehet, akkor éljünk is vele!

Az alábbi felsorolásban olyan közhasznú társaságok, egyesületek szerepelnek, amelyek évek óta csendben működnek és teszik a dolgukat, miközben kizárólag adományokból tartják fenn magukat. Sokszor nagyon nehéz körülmények között végzik tevékenységüket és igazán jól jön nekik ez a bizonyos 1%! Ha pedig sokszor 1%-ot kapnak, akkor a további működésük is biztosabbá válik.
De nemcsak az 1% segíthet, mert év közben is elfogadnak pénzadományokat!

Szeretnék nekik segíteni, mert megérdemlik! Sajnos nem mindig volt rá lehetőségem a múltban, de remélem, hogy a jövőben fogom tudni támogatni őket.

Ha egy olyan szervezetnél dolgozol önkéntesként, amelyik megfelel a fenti leírásnak, kérlek írj ide - mert itt a honlapon megjelenést biztosítok a számukra!
 
 
 
 
             
  Szemem fénye
SZEMEM FÉNYE ALAPÍTVÁNY

A Szemem Fénye Alapítvány azzal szeretne kitűnni a szervezetek közül, hogy felhívja a figyelmet a gyermekhospice tevékenységre és a Dóri Ház nyújtotta lehetőségekre. A gyermekhospice sajátossága, hogy az ellátás már a gyermek diagnózisának felállításakor kezdetét veszi. Vagyis éveken át nyújtott, szeretetteljes gondoskodást jelent, amely kiterjed az egész családra. Adószám: 18321407-2-02
Honlapjuk
           
 
             
  HEROSZ
HEROSZ ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET

Herman Ottó természettudós hozta létre az egyesületet 1882-ben. Az ország első és sokáig egyetlen állatvédő egyesülete Európában is az elsők között alakult meg. Az egyesület 1967-ben szerveződött újjá, de hosszú évek kellettek még, hogy az alapító eszmevilágához is visszatérhessenek.
Négy területen tevékenyek: állatotthonok működtetése, jogsegélyszolgálat, szemléletformálás, környezeti nevelés. Adószám: 19816016-1-43
Honlapjuk
           
 


  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET
Copyright © 2012-2018 Netinvestportal | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker