English version    
 
Jelentkezz hírlevelünkre!
Írd be az emailcímed!
 
 


    BananaFund
    Beontel
   Diversity-Fund
    Edelweiss5
    Matebux
    Merchant Shares
    MyTrafficValue
    Paidverts
    T4eo
    Passive.fund - átalakul

    AutoBitcoinTrading - ÚJ
    FX21
    Elite Earners Club - ÚJ

    Bitcoin faucet oldalak
    Ethtrade
    Genesis Mining
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)

    OptionFair
    CBFinvest

    Bettingrunner
    T4eo - sportfogadás

    eToro
    MQL5 közösség
    Tradeo

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

   XM - webkonferencia
   Beonpush - webkonferencia


  
JÓTÉKONYSÁG, ADOMÁNYOK


Létrehozva: 2014.03.28. 18:55
 

Időről időre elérkezik az a pillanat, amikor adóbevallást kell készíteni. Ez az én esetemben május végén szokott megtörténni, de van akinek februárban kell nyilatkoznia.
Mindegy melyik időpontban történik, de minden adóbevallásban van egy rész, ahol a fizetendő adó 1%-áról bárki szabadon rendelkezhet. Ha már rendelkezni lehet, akkor éljünk is vele!

Az alábbi felsorolásban olyan közhasznú társaságok, egyesületek szerepelnek, amelyek évek óta csendben működnek és teszik a dolgukat, miközben kizárólag adományokból tartják fenn magukat. Sokszor nagyon nehéz körülmények között végzik tevékenységüket és igazán jól jön nekik ez a bizonyos 1%! Ha pedig sokszor 1%-ot kapnak, akkor a további működésük is biztosabbá válik.
De nemcsak az 1% segíthet, mert év közben is elfogadnak pénzadományokat!

Szeretnék nekik segíteni, mert megérdemlik! Sajnos nem mindig volt rá lehetőségem a múltban, de remélem, hogy a jövőben fogom tudni támogatni őket.

Ha egy olyan szervezetnél dolgozol önkéntesként, amelyik megfelel a fenti leírásnak, kérlek írj ide - mert itt a honlapon megjelenést biztosítok a számukra!
 
 
 
 
             
  Szemem fénye
SZEMEM FÉNYE ALAPÍTVÁNY

A Szemem Fénye Alapítvány azzal szeretne kitűnni a szervezetek közül, hogy felhívja a figyelmet a gyermekhospice tevékenységre és a Dóri Ház nyújtotta lehetőségekre. A gyermekhospice sajátossága, hogy az ellátás már a gyermek diagnózisának felállításakor kezdetét veszi. Vagyis éveken át nyújtott, szeretetteljes gondoskodást jelent, amely kiterjed az egész családra. Adószám: 18321407-2-02
Honlapjuk
           
 
             
  HEROSZ
HEROSZ ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET

Herman Ottó természettudós hozta létre az egyesületet 1882-ben. Az ország első és sokáig egyetlen állatvédő egyesülete Európában is az elsők között alakult meg. Az egyesület 1967-ben szerveződött újjá, de hosszú évek kellettek még, hogy az alapító eszmevilágához is visszatérhessenek.
Négy területen tevékenyek: állatotthonok működtetése, jogsegélyszolgálat, szemléletformálás, környezeti nevelés. Adószám: 19816016-1-43
Honlapjuk
           
 

Bitcoin 2

  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET

Copyright © 2012-2016 Netinvestportal | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker