English version    
 
Jelentkezzen hírlevelünkre!
Írd be az emailcímed!


    BananaFund
    Beontel
   Diversity-Fund
    Edelweiss5
    Matebux
    Merchant Shares
    MyTrafficValue
    Paidverts
    T4eo
    Passive.fund - átalakul

    AutoBitcoinTrading - ÚJ
    FX21
    Elite Earners Club - ÚJ

    Bitcoin faucet oldalak
    Ethtrade
    Genesis Mining
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)

    OptionFair
    CBFinvest

    Bettingrunner
    T4eo - sportfogadás

    eToro
    MQL5 közösség
    Tradeo

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

   XM - webkonferencia
   Beonpush - webkonferencia

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés
 
 
 
   Futamidő:  1 évMin. befizetés: 25$Honlap:  Genesis-MSSL: vanStátusz:  FIZET
 
                                                                                                                                                                     
 

GENESIS MINING


Gyors áttekintés


hivatalosan bejegyzett társaság a Bermudákon
minimális befektetés: - 20GH/s - kb.25$
a bányászati szerződés élethosszig tart
egyéb altcoinok is bányászhatók
ezzel promó kóddal 2.5% kedvezmény: vSQmPg
felhasználói kommentek a szolgáltatásról
Facebook oldal
munkatársi program - 2.5% jutalék

Fizetési lehetőségek


 Blockchain - javasolt
 Coinbase
  XAPO
 hitelkártya (Visa, MC) - minimum 50$+5$ kezelési költség
 Banki utalás (WIRE) - 150$ alatt +10$ kezelési költség
 Litecoin, Darkcoin, Unobtabium

 
 
 
 
 
 
 
 
 
              
 
Általános ismertető


   A honlap látogatottságának alakulása
   Genesis Mining
A Genesis Mining Ltd. alapítói Németországban, Münchenben élnek. A cég honlapjának domainjét 2014. február 6-án jegyezték be. Eléggé bőséges információ áll rendelkezésre az alapítókról és eddigi online múltjukról, melyek a honlapon megtekinthetők.
A társaság vezetője Marco Streng matematikus, aki rengeteg bitcoinnal kapcsolatos konferencián jelenik meg és számos interjú készült vele a témában különböző szaklapokban.
A Genesis Mining bitcoin bányáinak száma jelenleg 3, de a földrajzi helyüket biztonsági okokból nem teszik közzé, viszont annyit lehet tudni, hogy európai, amerikai és ázsiai országokban találhatók.

A honlapjuk nem tér el a mainstream bitcoin honlapokétól, ennek megfelelően áttekinthető és rendelkezik az itt szinte kötelező SSL tanúsítvánnyal. Nem is foglalkozna senki olyan BTC honlappal, ahol ez a biztonsági követelmény nem áll rendelkezésre.
A ügyfélszolgálat itt is nagyon segítőkész és az általam talált felhasználói vélemények is arról árulkodnak, hogy a többség elégedett.
A társaságnál élethosszig tartó (lifetime - SHA256) szerződések vannak (úgynevezett contract), ami annyit jelent, hogy addig fog termelni, amíg a cég létezik. A napi nyereséget automatikusan, naponta kiküldik a bitcoin pénztárcába.
Már elérhető az egy éves contract is (X11), ami gyorsabb megtérülést biztosít.

A társaság címe:


Genesis Mining Ltd.
3rd Floor, Par La Ville Place
14 Par-la-Ville Road
Hamilton HM 08
Bermuda
Email: contact@genesis-mining.com
Telefon: +49/2482228

Működés, tudnivalók


Lifetime contractot jelenleg már nem éri meg vásárolni!
Mivel ez egy bitcoin bányász társaság, itt számítókapacitást (GH/s) lehet bérelni futamidő nélkül (lifetime). A lifetime jelentése - élethosszig tartó - azaz ameddig a cég létezik, addig a hét minden napján részt fogunk venni a BTC kitermelésben és minden nap rákerül a bitcoin pénztárcánkra az aznap megtermelt bitcoinok ránk eső része. Értelemszerűen minél több GH/s-el rendelkezünk, annál magasabb lesz a részesedésünk a közösből.
A minimálisan rendelhető mennyiség 0.05TH/s = 50 GH/s és ezt 10-esével lehet növelgetni akár később is. Hogy mi is az a hash, az alábbi linken megnézheted. 50 GH/s egyébként jelenleg 23$-nak felel meg, de mivel ez naponta változik, érdemes inkább BTC-ben számolni. Ez pedig 0.059BTC.
A befizetésre rengeteg lehetőség áll rendelkezésre: Bitcoin pénztárcák, hitelkártya, banki utalás, altcoin pénztárcák.

Lehetőség van arra, hogy megosszuk a megvásárolt számítókapacitást. Ekkor megtehetjük azt, hogy egyidejűleg egyéb más cryptovalutákat is kinyerjünk a rendszerből (Litecoin, Unobtabium, Darkcoin). Ezeket altcoinoknak hívják, ugyanúgy működnek mint a bitcoin, de attól teljesen független digitális pénzek. Erről a témáról lejjebb írok Bányászat megosztás címmel.

50 GH/s kapacitással jelenleg egyébként naponta 0.2$ értékű BTC-t lehet kitermelni! (VIGYÁZZ: ez az érték folyamatosan változik!). Ha további számításokat szeretnél végezni a pillanatnyi árfolyamon, kattints ide!

X11 - 1 éves contract


Az X11 contract jelenleg már nagyon lassú megtérüléssel rendelkezik!
Egy új opcióval bővült a Genesis Mining kínálata. Az eddigi "lifetime" - azaz lejárat nélküli - szerződések mellett mostantól már választani lehet az 1 éves futamidejű contractokat is. Ezeknél sokkal gyorsabb megtérülés és nyereség várható, mint lifetime társaiknál. Ez logikus is, hiszen senki nem várhatja el azt egy lifetime futamidőtől, hogy 4-5 hónap alatt megtérüljön és utána máris nyereséget termeljen. Viszont az új, 1 éves futamidejű kapacitás bérlésnél pontosan ez történik. Viszonylag gyorsan visszajön a befektetett pénz és utána már a nyereség termelődik. Egy naptári év eltelte után pedig a szerződés megszűnik.

Az 1 éves contract 1000GH/s kapacitást tartalmaz és az ára 290$. Ugyanekkora méretű, tehát 1000GH/s kapacitás a Lifetime Platinum szerződés esetén 419$-ba kerül. Ez elég jelentős árkülönbözet, a nyereség is arányosan hasonlóan fog alakulni.


Tennivalók


1. A honlapon először számlát kell nyitni ahhoz, hogy kapacitást bérelhessünk. A SIGN UP alatt lehet ezt elvégezni. Ezután beléphetünk a webirodába (Dashboard) és eldönthetjük, hogy Bitcoint vagy Altcoinokat szeretnénk-e bányászni. Én a bitcoinra optimalizáltam ezt a bemutatót.
2. Görgessünk lejjebb az UPGRADE YOUR HASHPOWER-hez és kattintsunk rá! Itt egy vízszintes csúszka segítségével beállíthatjuk, hogy mekkora kapacitást szeretnénk. Okosan van kitalálva, rögtön látjuk, hogy hány dollárba fog kerülni. Ha megvan akkor CONTINUE gomb!
3. Promó kód megadása: az itt következő promó kód beírásával 2.5% kedvezmény érhető el: vSQmPg utána VALIDATE.
FONTOS: hitelkártya esetén 50$ a minimális utalás és 50-100$ között 5$ banki költséggel kell számolni. 100$ felett nincs költség. Banki utalásnál nincs minimális összeg, viszont 150$-ig +10$ kezelési költséget számolnak fel. Afelett nincs költsége!
4. Alul kipipálni az AGREE of TERM-et és CONFIRM gomb. Itt utána az utalási adatok jönnek, ezt nekünk magunknak kell elvégezni, értelemszerűen. Banki utalásnál meg kell adni a vastagbetűs referenciát.

Utalási típustól függően, akár több nap is lehet, mire beérkezik a pénz. Amikor végre lekönyvelték, utána a következő éjfélkor már érkezik az első részesedés.

A bányászkapacitás vásárlása előtt kell eldönteni, hogy SHA256 vagy Scrypt bányászatot szeretnénk-e. Az SHA256 kimondottan a bitcoinra jó, míg a Scrypt az altcoinokhoz jó, pl. Litecoin, Dogecoin, stb.

Bányászat megosztás


A társaságnál lehetőség van arra, hogy megosszuk a bányászkapacitást. Teljesen mindegy, hogyan fizettünk be, csak az számít, hogy legyen bányászkapacitásunk. Ezt megoszthatjuk, hogy ne csak Bitcoint, hanem Litecoint, Unobtabiumot vagy Darkcoint is termeljünk egyidejűleg. Ezek az úgynevezett altcoinok, amik ugyanúgy működnek, generálódnak mint a bitcoin, csak sajnos ezeket még nem túl sok helyen fogadják el fizetéskor. Később lehet, hogy valamelyik el fog terjedni, de hogy melyik azt most még nem lehet tudni. Így aztán csak akkor foglalkozzunk velük, ha jósok vagyunk vagy el tudjuk fogadni, ha a későbbiek folyamán nem jön be a számításunk.

A beállításhoz kattintsunk a MINING ALLOCATION-ra. Kissé lejjebb görgetve látható az alapbeállítás, hogy Bitcoin 100%. Itt lekezdhetünk variálni, de én azt javaslom, hogy legalább 60% maradjon a Bitcoin-on, a többit szét lehet osztani a többi között. Én csak BTC-t termelek, az altcoinokkal most még egyelőre nem foglalkozom.

Továbbajánlás


A lehetőség továbbajánlásáért 2.5% jutalékot fizetnek, de nem pénzben, hanem számítókapacitásban. Azt jelenti, hogy ha egy referált vásárolt 10 GH/s-t, akkor nekünk 0.25GH/s-t tesznek az egyenlegünkre.

Kifizetés


A kifizetés naponta automatikusan történik. Aki bankkártyával fizetett be, annak az első 30 napra amolyan "karanténba" kerül a nyeresége, amit a 30. napon egyben kifizetnek. Utána már naponta érkezik az utalás. Ennek biztonsági okai vannak, nehogy visszaélés történjen a bankkártyával.

Számlanyitás


SZÁMLANYITÁS ITT !

Amennyiben kérdésed van, ide írj, vagy várom a hozzászólásodat lejjebb.
Nem vagyok befektetési tanácsadó! A fenti cikk pedig semmiképpen nem minősül ajánlattételnek, csak a saját tapasztalataimat, tudásomat osztom meg az olvasóval.
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha adott esetben elvesztenéd! A befektetés előtt mindig kérd ki egy hivatalos befektetési tanácsadó véleményét, mielőtt belevágnál.

***

 

 HIRDETÉS
Genesis Mining
 

 BITCOIN ÁRFOLYAM

  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET

Copyright 2012-2014 N.I.P. | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker
t>
Copyright 2012-2014 N.I.P. | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker