English version    
 
Jelentkezzen hírlevelünkre!
Írd be az emailcímed!


    Cryp.Trade
   Diversity-Fund
   Lions Trading Club
    MyTrafficValue
    Paidverts
    T4eo

    Bitcoin faucet oldalak
    Genesis Mining
    MinerGate
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet

    OptionFair
    CBFinvest

    eToro
    MQL5 közösség

    Bettingrunner
    DiversiTips
    T4eo - sportfogadás

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

   XM - webkonferencia

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés
 
 
 
   Futamidő:  1 évMin. befizetés: 25$Honlap:  Genesis-MSSL: vanStátusz:  FIZET
 
                                                                                                                                                                     
 

GENESIS MINING


Gyors áttekintés


hivatalosan bejegyzett társaság a Bermudákon
minimális befektetés: - 20GH/s - kb.25$
a bányászati szerződés élethosszig tart
egyéb altcoinok is bányászhatók
ezzel promó kóddal 2.5% kedvezmény: vSQmPg
felhasználói kommentek a szolgáltatásról
Facebook oldal
munkatársi program - 2.5% jutalék

Fizetési lehetőségek


 Blockchain
 Coinbase
  XAPO
 hitelkártya (Visa, MC) - minimum 50$+5$ kezelési költség
 Banki utalás (WIRE) - 150$ alatt +10$ kezelési költség
 Litecoin, Darkcoin, Unobtabium

 
 
 
 
 
 
 
 
 
              
 
Általános ismertető


   A honlap látogatottságának alakulása
   Genesis Mining
A Genesis Mining Ltd. alapítói Németországban, Münchenben élnek. A cég honlapjának domainjét 2014. február 6-án jegyezték be. Eléggé bőséges információ áll rendelkezésre az alapítókról és eddigi online múltjukról, melyek a honlapon megtekinthetők.
A társaság vezetője Marco Streng matematikus, aki rengeteg bitcoinnal kapcsolatos konferencián jelenik meg és számos interjú készült vele a témában különböző szaklapokban.
A Genesis Mining bitcoin bányáinak száma jelenleg 3, de a földrajzi helyüket biztonsági okokból nem teszik közzé, viszont annyit lehet tudni, hogy európai, amerikai és ázsiai országokban találhatók.

A honlapjuk nem tér el a mainstream bitcoin honlapokétól, ennek megfelelően áttekinthető és rendelkezik az itt szinte kötelező SSL tanúsítvánnyal. Nem is foglalkozna senki olyan BTC honlappal, ahol ez a biztonsági követelmény nem áll rendelkezésre.
A ügyfélszolgálat itt is nagyon segítőkész és az általam talált felhasználói vélemények is arról árulkodnak, hogy a többség elégedett.
A társaságnál akár élethosszig tartó - open ended - felhő alapú bányászatra is nyílik lehetőség, de van ezen kívül két éves futamidejű megoldás is. Erről bővebben lejjebb olvashatsz. Az Open Ended - azaz nyílt végű - bányászat a tapasztalataim szerint nem igazán éri meg, mivel nagyon elnyújtják a megtérülési időt. Éppen ezért ezt már hanyagolom is, csak a rövidtávú bérléssel foglalkozom.

A társaság címe:


Genesis Mining Ltd.
3rd Floor, Par La Ville Place
14 Par-la-Ville Road
Hamilton HM 08
Bermuda
Email: contact@genesis-mining.com
Telefon: +49/2482228

Működés, tudnivalók


Ez a program nem befektetés, hanem hardverbérlés! A honlap egy úgynevezett felhőalapú bányászatot tesz lehetővé, azaz nem kell rendelkeznünk egy bonyolult bányászgéppel ahhoz, hogy saját cryptopénzt bányászhassunk. Elegendő csak hashpowert - bányász kapacitást - vásárolni, ami adott időtartamban nekünk fog termelni és a napi termelést elutalja a megadott tárcákba. Fontos, hogy a tárcabeállítások pontosak legyenek, hiszen ha rosszul írjuk be akkor nem fog megérkezni hozzánk a pénz. A tárcaszámokat az ACCOUNT/SETTINGS/WALLETS menüpont alatt írhatjuk be vagy módosíthatjuk. Ha nincs beírva ide semmi nekünk, akkor a belső egyenlegen gyűjti a cég a pénzünket addig, amíg be nem írunk egyet.

Tennivalók


1. A honlapon először számlát kell nyitni ahhoz, hogy kapacitást bérelhessünk. A SIGN UP alatt lehet ezt elvégezni. Ezután beléphetünk a webirodába (Dashboard) és eldönthetjük, hogy Bitcoint vagy Altcoinokat szeretnénk-e bányászni. Én a bitcoinra optimalizáltam ezt a bemutatót.
2. Görgessünk lejjebb az UPGRADE YOUR HASHPOWER-hez és kattintsunk rá! Itt egy vízszintes csúszka segítségével beállíthatjuk, hogy mekkora kapacitást szeretnénk. Okosan van kitalálva, rögtön látjuk, hogy hány dollárba fog kerülni. Ha megvan akkor CONTINUE gomb!
3. Promó kód megadása: az itt következő promó kód beírásával 2.5% kedvezmény érhető el: vSQmPg utána VALIDATE.
FONTOS: hitelkártya esetén 50$ a minimális utalás és 50-100$ között 5$ banki költséggel kell számolni. 100$ felett nincs költség. Banki utalásnál nincs minimális összeg, viszont 150$-ig +10$ kezelési költséget számolnak fel. Afelett nincs költsége!
4. Alul kipipálni az AGREE of TERM-et és CONFIRM gomb. Itt utána az utalási adatok jönnek, ezt nekünk magunknak kell elvégezni, értelemszerűen. Banki utalásnál meg kell adni a vastagbetűs referenciát.

Utalási típustól függően, akár több nap is lehet, mire beérkezik a pénz. Amikor végre lekönyvelték, utána a következő éjfélkor már érkezik az első részesedés.

A bányászkapacitás vásárlása (Buy Hashpower) előtt kell eldönteni, hogy a négyféle bányászati mód közül melyiket választjuk. Mint feljebb is írtam, az Open Ended (lifetime) módot felejtsük el. A 2 éves Zcash, Ether vagy Monero bányászatban sokkal több a lehetőség és ezeknél nem lehet a végtelenségig elhúzni a megtérülést és a tényleges profit termelést. Az árak folyamatosan változnak a dollár/bitcoin árfolyam szerint, ezért itt ezeket nem tárgyalom.

Bányászat megosztás


A társaságnál lehetőség van arra, hogy megosszuk a bányászkapacitást. Ennek segítségével beállíthatjuk, hogy ne csak Bitcoint, hanem Litecoint, Ethert, Zcash-t vagy Monerot is termeljünk egyidejűleg. Ezek az úgynevezett altcoinok, amelyek kevésbé elfogadottak mint a bitcoin, de pl. nagyon sok cryptotőszdén lehet kereskedni velük vagy akár csak egyszerűen átváltani dollárra.

A beállításhoz kattintsunk a MINING ALLOCATION-ra. Kissé lejjebb görgetve látható az alapbeállítás, hogy Bitcoin 100%. Itt lehet variálni a termelés beállításán, hogy akár egyidejűleg többféle altcoint is tudjunk termelni. Természetesen minden coinhoz kell külön tárcaszámot beállítani.

Továbbajánlás


A lehetőség továbbajánlásáért 2.5% jutalékot fizetnek, de nem pénzben, hanem számítókapacitásban. Azt jelenti, hogy ha egy referált vásárolt pl. 10 GH/s-t, akkor nekünk 0.25GH/s bányászkapacitást kapcsolnak rá a bérlési listánkra.

Kifizetés


A kifizetés naponta automatikusan történik. Aki bankkártyával fizetett be, annak az első 30 napra amolyan "karanténba" kerül a nyeresége, amit a 30. napon egyben kifizetnek. Utána már naponta érkezik az utalás. Ennek biztonsági okai vannak, nehogy visszaélés történjen a bankkártyával.

Amennyiben kérdésed van, ide írj, vagy várom a hozzászólásodat lejjebb.
Bár ez a lehetőség nem befektetés, hanem hardverbérlés, azért jó ha tudod, hogy nem vagyok befektetési tanácsadó! A fenti cikk pedig semmiképpen nem minősül ajánlattételnek, csak a saját tapasztalataimat, tudásomat osztom meg az olvasóval.
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha adott esetben elvesztenéd! A befektetés előtt mindig kérd ki egy hivatalos befektetési tanácsadó véleményét, mielőtt belevágnál.

***

 

 HIRDETÉS
Genesis Mining
 

 BITCOIN ÁRFOLYAM

  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET

Copyright 2012-2014 N.I.P. | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker