A hírlevél szolgáltatás megszűnt!


    Bitcoin faucet oldalak
    Electroneum
    Genesis Mining
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
    Kripto szótár
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet
Statisztikai eszköz
    Cointracking portfólió kezelő

    Bettingrunner

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés


  
Satoshi vadászat - faucet oldalak

Létrehozva: 2014.11.24. 12:30
 

Ahogy az ismertetőben is írtam, a BTC-t nyolc tizedesjegyig lehet osztani. Ezeket az apró, töredék bitcoinokat hívják satoshi-nak. Ez olyan, mint a forintnál volt régen a fillér. Rengeteg satoshi-vadász honlap nyílt az interneten, melyeknek közös jellemzőjük, hogy a rajtuk lévő reklámok termelik a pénzt a tulajdonosaiknak. Ők pedig cserébe, hogy az oldalukra tévedtünk, különböző mennyiségű satoshit osztanak vissza nekünk. Ez az egyetlen módszer, amivel bármiféle befektetés és kockázat nélkül lehet szert tenni bitcoinra. Tetszőleges módon, naponta akár több alkalommal is meg lehet látogatni ezeket a honlapokat. Meg kell adni a bitcoin pénztárca számunkat és egy kis ablakba be kell írni egy ellenőrző kódot.

Hogyan kezdjünk bele?


Kezdő lépésként nyitni kell egy bitcoin pénztárcát. Az egyik legjobb pénztárca az Uphold. Nagy előnye, hogy bankkártyáról vagy bankszámláról is könnyen feltölthető, bankszámlára is kiutalható róla a pénz, valamint fiókon belül lehet váltani a bitcoint ide vagy oda, többféle devizára.
A másik legjobban használható és talán a legmegbízhatóbb Bitcoin pénztárca a BLOCKCHAIN - a belépéshez a későbbiekben kattints a TÁRCA fülre!
Van egy harmadik szintén megbízható BTC pénztárca, ez a XAPO - itt bankkártyát (debit) is igényelhetsz.
Bármelyiket választhatod, a lényeg hogy legyen egy bitcoin pénztárca számod, amit a webirodádban fogsz találni. Nagyjából így néz majd ki: 1MtrZYsGvmXgH3iP2QJk535FejfNWm8ow4 - ez az én sajátom, neked persze más lesz a karaktersorod.
Egy egyedi bitcoin cím általában 33-35 közötti számú karakterből áll. Minden embernek saját karaktersora van, nem fordulhat elő, hogy két azonos legyen, még akkor sem, ha két különböző bitcoin pénztárában is nyitottunk egy-egy számlát, mert erre is van lehetőség, nincs akadálya.
Ha ezzel megvagyunk és kimásoltuk a CTRL+C-vel a karaktersort, akkor jöhet a lényeg, a satoshi-vadászat!

Mielőtt azonban még belekezdünk, két fontos dolog: kétféle satoshi-vadász oldal létezik. Az egyik az, ahol a satoshi-kat egy mikroszámlára gyűjthetjük (Coinpot) és onnan később elutalhatod az általad megjelölt bitcoin, litecoin és egyéb címekre.
A másik satoshi-vadász típus, ahol saját wallet van installálva a honlapon. Ezeknél minden belépéskor rögtön láthatjuk az aktuális egyenlegünket. Általában ezeknél is 5500 satoshi kell az utaláshoz.

Hogy mennyi 5500 satoshi? Íme, ennyi: 0.00005500 BTC

A második számú fontos dolog, hogy az összes vadász oldalon meg van határozva, hogy milyen gyakran kérhetjük le a satoshit. Van ahol 30 percet, van ahol 1 órát kell várni a következő belépésig, és van ahol 5 perc után elkezd gyűlni és bármikor beléphetünk a bitcoinokért. Az alábbi listában úgy válogattam ki az oldalakat, hogy milyen gyakran lehet pénzt keresni rajtuk. Haladj lefelé a faucet oldalakon és kérd ki mindenhol a bitcoinokat.

ÚJ faucet oldalak


GetYourBitco.in - 300 satoshi
TimeforBitco.in - 300 satoshi

Faucet oldalak - 5 perc


MoonBit (kiemelt ajánlat) - Napi bónuszok! Kifizetés 5500 satoshi elérésekor
Field Bitcoin (kiemelt ajánlat) - Napi bónusz! kifizetés 5500 satoshi elérésekor
Alien Faucet - 195-1027 satoshi között lehet keresni
Sun BTC - Napi bónusz! Kifizetés 20.000 satoshi elérésekor
Qoin Faucet - 200 satoshi

Litecoin faucet - 5 perc


Moonliteco.in (kiemelt ajánlat) - ÚJ

Faucet oldalak - 15 perc


Bitcoinker - 250-500 satoshi kereshető

Faucet oldalak - 60 perc


We Love Bitcoin - 600-750 satoshi óránként
Gamerfaucet - 300 satoshi gyűjthető
Free Bitcoin - (kiemelt ajánlat) - 500-500.000 satoshi szerezhető


Legyen saját fauceted


Végül eljutottunk az utolsó szegmenshez. Ez pedig azoknak jelenthet üzleti lehetőséget, akik rendelkeznek kiadható reklámhelyekkel, vagy kapcsolatban állnak olyan cégekkel, akik az interneten szeretnének hirdetni.
A faucet oldalak a reklámból élnek, azért adnak töredék bitcoinokat, ha látogatók tömege érkezik a honlapra és esetleg végigböngészve az ott megjelenített hirdetéseket, regisztrálnak valahová vagy vásárolnak valamit rajtuk keresztül. Minél több ember érkezik a weboldalra, annál nagyobb az esély arra, hogy valamelyikük pénzt fog költeni a fauceten keresztül. És ebből a befolyó összegből osztanak vissza azoknak, akik satoshira vadásznak. Ilyen egyszerű az egész.
Ha szeretnél saját faucet oldalt, ahol elhelyezheted a reklámbannereket, akkor nem kell sokat keresgélni. Számtalan lehetőség áll a rendelkezésre, de én most kiemelek egy teljesen ingyenes, egy oldalból álló faucet-scriptet, ami bárki számára ingyen elérhetővé teszi ezt az üzletet. Kattints ide!

Ami kell hozzá:
saját domainnév és minimális tárhely
PHP 5.2 vagy afeletti verzió
MYSQL

Töltsd le, csomagold ki, telepítsd a tárhelyre, hozd létre az adatbázist és indítsd el a saját faucetedet! A script alapból ingyenes, de ha egyedi megjelenést szeretnél, akkor vannak fizetős tartalmak is. Működés közben itt nézheted meg: Pinktussy

Hozzászólás, kérdés, stb.


Ha szeretnél kérdezni, hozzászólni, akkor azt itt teheted meg.

***
 

 BITCOIN ÁRFOLYAM

  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET


Copyright © 2012-2019 Netinvestportal | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker