A hírlevél szolgáltatás megszűnt!


    Bitcoin faucet oldalak
    Electroneum
    Genesis Mining
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
    Kripto szótár
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet
Statisztikai eszköz
    Cointracking portfólió kezelő

    Bettingrunner

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    Bollinger szalagok - ÚJ
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés
 
Futamidő: nincsMin. befektetés: 1$Website: PaidvertsSSL: vanStátusz: FIZET
 
                                                                                                                                                                              
  Paidverts

PAIDVERTS


Gyors áttekintés


  nyereségmegosztó PTC oldal
 2014. április óta működő program
 nyereség visszaosztás a tagoknak
 lehetőség van reklámozni a saját honlapunkat
 nem szükséges hálózatot építeni

Processzorok


 Neteller
 Perfect Money
 Solidtrustpay
 PayPal

 
MONITOR US
  
 
           
 
Általános ismertető


   A honlap látogatottságának alakulása
   Paidverts
A Paidverts egy bevételmegosztó PTC oldal. A PTC (Pay To Click) egy olyan online pénzkeresési módszer, ahol reklámok megnézésével lehet pénzt keresni. Azonban a legtöbb helyen először be kell fizetni valamennyi pénzt, hogy a felhasználó kaphasson olyan reklámokat, amivel utána pénzt tud keresni. A Paidverts-ben lehetőség van ingyen, befizetés nélkül elkezdeni a munkát! Ezt a BAP (Bonus Ad Point) pontok gyűjtésével lehet elérni, ami rögtön a regisztráció után megtalálható a webirodában (Paid Ads). A BAP pontokért cserébe a rendszer automatikusan kioszt bizonyos mennyiségű hirdetést, melyeket megnézve már valódi pénzt kapunk a belső egyenlegre. Ez persze az elején nem túl sok pénz, centekről beszélünk csak, de kitartással és szorgalommal ezt feljebb lehet tornázni.
Aki nem akar annyit dolgozni vásárolhat is hirdetési csomagot 1$-ért. Ebben az esetben több hirdetést oszt ki a rendszer és előfordulhat köztük nagyobb értékű bónusz hirdetés is (több dollár). Hirdetési csomag vásárlása esetén is kapunk BAP pontokat is, melyekért újabb reklámokat oszt ki a rendszer naponta. Érdemes tehát rászánni néhány dollárt az elején, mert akkor jóval gyorsabban haladhatunk az üzletben. (ezt a BAP pontoknál részletesen kifejtem)

Ezt a munkát csinálhatod munka mellett, diákként vagy akár nyugdíjasként is. Igazi otthoni munka, viszont mindennap kell csinálni, ha keresni akarsz, eleinte 2x10-15 percet vesz igénybe. Később 2x15-20 perc is lehet, de ha eddig eljutsz, akkor már inspirálni fog, ahogy szemlátomást gyűlik a pénzed. Ha több időt szeretnél rászánni, arra is van mód, hogy akár egész nap kapj hirdetéseket. Az a nagyszerű ebben a munkában, hogy te döntöd el, hogy mennyi időt szánsz rá. Mindig láthatod hogy mennyit keresel, kerestél aznap.
Ha az ingyenes úton kezded, az első két hétben elég lassan halad a munka, de amint eléred az első 1$-t (ez kb. 1-2 hét), utána már 2-3 naponta keresel 1$-t. Később ez felmehet akár 10-20 dollárra is naponta. Ez csak rajtad múlik. Mindennap látod hogy hogyan gyűlnek a dollárok a számládon.

BAP pontok


A BAP (Bonus Ad Point) pontok gyűjtésével lehet elindulni, ami rögtön a regisztráció után megtalálható a webirodában (Paid Ads). Első belépéskor aktiválni kell a fiókunkat. Ehhez kattints az "Activate with a BAP Ad" linkre! Ekkor átkerülsz a hirdetésekhez és itt válassz ki egyet, ahol ezt látod: "View activation ad". Ezután az alábbi képet látod majd, persze a szövegek mások lesznek:
 
 
Minden egyes sor jobb oldalán van egy kis papír ikon, kattints rá sorban úgy, hogy minden sor ki legyen pipálva. Ha végeztél, kattints a PROCEED-re alul! (Ez az egész a csalások elkerülése miatt van.)
Most felnyílik egy új ablak a böngészőben és itt jobboldalt felül 30mp-ig visszaszámol egy számláló. Ezalatt a mellette lévő ellenőrző ablakba be kell írni a captcha kódot (szintén a csalások miatt). Ha nem olvasható, akkor a kis körbeforgó nyíllal kérj másik ábrát. Miután letelt a 30 mp és beírtad a captcha-át is, megjelenik a CONFIRM gomb. Kattints rá és máris aktiváltad 21 napra a fiókodat. Kapsz azonnal 25 BAP pontot és a következő napon a rendszer már kioszt neked olyan hirdetéseket, melyekért 0.001$-t fizetnek, ha megnézed.
A BAP pontok gyűjtését tovább is folytathatod, hiszen ezekből a 25 pontos BAP-okból naponta 16 db-ot mindenképpen kapni fogsz. A BAP pontok arra is jók, hogy szintet lépj. Bizonyos mennyiségű BAP pont elérése után már komolyabb összegű hirdetéseket is kioszt a rendszer, ezekkel már jobban kereshetsz. Ha vásárolsz 1$-ért hirdetési csomagot, azonnal 3100 BAP-ot kapsz. Ha többet veszel, annyiszor 3100 BAP-ot kapsz. Ha pedig magasabb BAP csoportba kerülsz, akkor nagyobb értékű hirdetéseket oszt ki neked a rendszer, tehát rövidebb idő alatt fogsz többet keresni. Ezért is írtam, hogy mégiscsak érdemes az elején pár dollárt rákölteni a hirdetésekre, mert azonnal több ezer BAP pontod lesz, ami által feljebb tudsz ugrani a BAP szintek között. Az alábbi szintek vannak:

BAP Group 1 ........ 1600 to 12000
BAP Group 2 ........ 12000 to 24000
BAP Group 3 ........ 24k to 48k
BAP Group 4 ........ 48k to 96k
BAP Group 5 ........ 96k to 180k
BAP Group 6 ........ 180k to 360k
BAP Group 7 ........ 360k to 720k
BAP Group 8 ........ 720k to 1.5m
BAP Group 9 ........ 1.5m to 3m
BAP Group 10 ....... 3m to 6m
BAP Group 11 ....... 6m to 20m
BAP Group 12 ....... 20,000,000+
BAP Group 13 ....... 50,000,000+
BAP Group 14 ....... 100,000,000+
BAP Group 15 ....... 500,000,000+

Hirdetés vásárlás


A BAP pontok gyűjtésére és ezáltal komolyabb bevételek elérésére a leggyorsabb módszer, ha hirdetést vásárolunk. Ehhez rá kell kattintani a BUY ADS menüpontra jobboldalt. Egy hirdetési csomag ára 1$ és ezért a pénzért az alábbiakat kapjuk:
1.55$ értékű lekattintható hirdetést
3100 bónuszpontot (BAP)
50 látogatót az általunk hirdetett weblapra - erről három sorral lejjebb írok
25 db 728x90 pixeles banner megjelenítést
100 db 125x125 pixeles banner megjelenítést

Néhány szó a hirdetésedről. Mit is hirdess, ha nincsen saját weboldalad? Például, ha tag vagy valamilyen másik webes üzletben, akkor annak a referral linkjét berakhatod ide. Lehet, hogy olyasvalaki fogja majd lekattintani a te hirdetésedet, aki még nem ismeri az általad ajánlott lehetőséget és be fog lépni. Tehát ez egy jó lehetőség, hogy építsd a saját másik üzleteidet is. A Paidverts linkjét nem engedi a rendszer hirdetni, de nem is lenne semmi értelme.

Tehát, ha rákattintottunk a Buy Ads-ra akkor a következő ábrát látjuk:
 
 
Kattinsunk a CREATE CAMPAIGN gombra! Ezután a bejövő oldalon illesszük be az általunk hirdetendő weboldal ref.linkjét és kattintsunk a VERIFY-re! Ekkor a rendszer 30 mp alatt ellenőrzi, hogy mindenben megfelel-e a hirdetésed az előírásoknak. Ha végzett, akkor jobboldalt felül CONFIRM!
Most, ha szeretnél kétféle méretű bannert is elhelyezhetsz, de ez nem kötelező. Ha nem akarsz bannert feltölteni akkor kattints az OPT OUT gombra!
Következik az ellenőrzés megadása. Írd be a számok után következő három sorba az általad megadott honlapra jellemző szót vagy rövid mondatot. A rendszer csak betűket és számokat fogad el, egyéb más írásjelet nem.
Most jön a fizetés, egy legördülő menüből választhatsz fizetési processzort. Írd be, hogy hány darab hirdetési csomagot vennél és kattints a PURCHASE ADS gombra. Ezzel megtörténik a vásárlásod. hamarosan kapod a lekattintható hirdetéseket és elindul az üzleted.

Minden hirdetés kiosztásánál levonnak bizonyos mennyiségű BAP pontot az egyenlegedről. Tehát ezek után arra is vigyáznod kell, hogy ne ess ki a jelenlegi BAP csoportodból. Ezt elérheted újabb 1$ értékű hirdetés vásárlással, vagy BAP hirdetések lekattintásával. Ha pedig jól csinálod és minden hirdetést lekattintasz, amit az 1$-odért kaptál, akkor 1.55$-t kapsz vissza, ami ugye 55% hozamot jelent.
A lekattintásra rengeteg időd van - 18 óra, minden egyes hirdetési csomagon van egy számláló, hogy mennyi ideig használható még fel. El is utasíthatod a reklámot a RECYCLE gombbal, vagy egyszerűen hagyd figyelmen kívül, ekkor mások kapják majd meg helyetted. Viszont a BAP pontjaidat ekkor is levonják értük, szóval nem érdemes ezt a funkciót használni.
 
 
Mire jó még a BAP?


Mivel a Paidverts össze van kötve a MytrafficValue programmal, így a BAP-okat át tudod vinni oda és tudsz pl. játszani velük.

Kifizetések


A pénzt akár 1$-onként is kikérheted, de nincs értelme, mivel akkor többször fizetnél átutalási díjat. Érdemes inkább megvárni amíg összejön 20-30$ és akkor kikérni egyben vagy visszaforgatni.

Figyelmeztetés


Amennyiben kérdésed van, ide írj! Hozzászólások az oldal alján lehetségesek.
A Netinvestportál nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy weboldal objektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

***

 


  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET

Copyright © 2012-2021 Netinvestportal | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker