English version    
 
Jelentkezzen hírlevelünkre!
Írd be az emailcímed!


    CoinTradeFund - ÚJ
    Cryp.Trade - ÚJ
   Diversity-Fund
   Lions Trading Club
    MyTrafficValue
    Paidverts
    T4eo

    FX21

    Bitcoin faucet oldalak
    Ethtrade
    Genesis Mining
    MinerGate
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
Tárolás
    Ledger wallet

    OptionFair
    CBFinvest

    eToro
    MQL5 közösség
    Tradeo

    Bettingrunner
    DiversiTips
    T4eo - sportfogadás

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    Bollinger szalagok - ÚJ
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés
 
 
 
   Futamidő:  80 napMinimális befizetés:  0-5$Honlap:  MatebuxSSL: vanStátusz:  FIZET
 
                                                                                                                                                                     
  Matebux

MATEBUX - BEZÁRT!


Gyors áttekintés


 befizetés nélkül elkezdhető, de a PTC rész nem kötelező
 profit megosztó (revshare) + közösségi oldal
 nem befektetés, hanem hirdetési szolgáltatás
 az EvolutionScript programozóinak oldala
 5$ és 20$ értékű reklám csomagok vásárolhatók
 napi elszámolás, bruttó 110% teljes hozam
 futamidő kb. 80 nap
 1-8 szintes jutalék rendszer - 5-10%

Fizetési lehetőségek


 Perfect Money
 Neteller
 Payza
 Paypal
 Uphold - bitcoin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
              
 
Általános ismertető


   A honlap látogatottságának alakulása
   Matebux
2016. márciusában indult a Matebux, amely egy olyan PTC és profitmegosztó weboldal, amihez egy szociális, közösségi platform is tartozik, ami leginkább a Facebookhoz hasonlítható. Érdemes tudni, hogy a többi PTC-oldaltól eltérően itt csak akkor kötelező a reklámokra kattintás, ha vannak referáltjaink. Ugyanis csak akkor kapjuk meg a reffek kattintásai után járó jutalékot, ha legalább naponta 1 db. reklámot megnézünk. Mindig szerveridő szerint reggel 7-kor indul a következő nap, ekkor történik az elszámolás is.

Van még egy fontos dolog, ami miatt egy kicsit jobban biztonságban érzem a pénzemet, amikor ezzel a programmal foglalkozom. Ez pedig az, hogy a Matebux-ot az EvolutionScript csapata indította.
Az EvolutionScript készíti és adja el a legtöbb PTC honlap alapját, így a Matebux tulajdonképpen a cég reklámja is egyben. Ebből a tényből is sejthető, hogy amikor egy PTC scripteket áruló programozó csapat saját programmal áll a nyilvánosság elé, azzal óriási kockázatot vállalnak arra az esetre, ha valami rosszul sül el. Esetükben presztízskérdés, hogy minél tovább működjön az oldal, hiszen a reklámérték itt nem elhanyagolható.

A Matebux rendelkezik egy saját Android alapú applikációval is, ha szeretnénk okostelefonról is elérni a fiókunkat! De ez az app igazából csak arra jó, hogy megnézzük az adatainkat, statisztikáinkat, reklámok nézésére nem használható.

A Matebux működése


A program három részből áll: PTC, profitmegosztó és közösségi oldal. Kétféle tagsági lehetőség van: Standard és Premium. A Standard ingyenes, a Premium viszont egy évre 20$-ba kerül. A Premium tagság elsősorban azoknak lehet fontos, akik sok referálttal rendelkeznek, illetve nagy számban bérelnek referáltakat. Egy táblázatban szemléltetem a különbséget:
         
Tagság Ref. click Ref. upgrade Ref. jutalék Refek száma
STANDARD max. 0.002$ 2$ 10% - 1$ max .100
PREMIUM max. 0.004$ 2$ és 1$ a 7.szintig 10% - 2$ bármennyi
       
A profitmegosztó részlegnél kétféle csomag érhető el, a futamidő mindegyiknél nagyjából 80 naptári nap, feltételezve, hogy végig tartható a napi 1.5%:

5$ értékű Mini adpack, amely 10% profitot fizet 5.5$ eléréséig. Minden csomag tartalmaz 300 PTC kreditet és 100 db. szöveges hirdetés kreditet
20$ értékű adpack, amely 10% profitot fizet 22$ eléréséig. Minden csomag tartalmaz 1000 PTC kreditet és 1000 banner kreditet

A közösségi részleg enyhén szólva emlékeztet kissé a Facebook-ra. Van egy üzenőfal ahol meg lehet osztani a gondolatainkat, amit mások követni tudnak vagy mi is követhetjük mások profilját. Lehet Like-olni, kommentelni, megosztani, követni, stb. Természetesen mindenütt a tagság által reklámozott weboldalak bannerei láthatók, de hát ez tartja el az oldalt - nincs ezekkel semmi baj.

Ad-Grid játék


Ez egy olyan hirdető-játék, ahol mindenki kap naponta 30 lehetőséget (Premium fiók 60-at), hogy eltalálja a képek alatti kockában a készpénzes nyereményeket (0.1 - 2$ nyeremény).
Itt is van lehetőség a honlapunk vagy linkünk reklámozására 5$-ért 7 napra, nagyon hatékony eszköz.

Továbbajánlás


A referáltakról feljebb már írtam. Még annyival egészíteném ki, hogy a Standard fiókoknál csak egy szintes a rendszer, míg a Premium-nál egészen 8 szint mélységig fizetnek különböző jutalékokat. De csak akkor érdemes ez utóbbit kiváltani, ha a referáltjaink kitermelnek legalább 1.7$-t havonta.

Lehet bérelni is referáltakat. Egy bérlés mindig 30 napra szól és 50 referáltat kapunk egyszerre. Standard tagságnál egyszerre 300 bérelt referáltunk lehet. Viszont érdemes szelektálni őket, vagyis a bérlés másnapján megnézni, hogy közülük kik kattintgatnak a hirdetésekre. Az aktívakat meg kell tartani, de az inaktívakat ki kell rúgni és helyettük ugyanannyi újat lehet kérni 0.008$-ért. A rákövetkező napon ismét érdemes szelektálni és így szép lassan csak az aktív refjeink maradnak. Őket aztán akár meg is lehet hosszabbítani a hónap végén, sőt ez ekkor már kifejezetten ajánlott.

Be- illetve kifizetés


Befizetésre nincs limit, kifizetéseknél 2$ az első limit és minden újabb pénzkikérés 1$-al növeli, egészen 10$-ig. Utána nem növekszik tovább a limit. A kifizetést hetente egy alkalommal lehet indítani, de nem azonnal fizetik ki, hanem 10 munkanap alatt! Kaptam már innen kifizetést, kérésre elküldöm a bizonylatot.

Számlanyitás


BEZÁRT

Figyelmeztetés


Amennyiben kérdésed van, ide írj! Hozzászólások jöhetnek lejjebb.
A Netinvestportál nem befektetési tanácsadással foglalkozik! A fenti cikk nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek! Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

***

 

 HIRDETÉS


  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET

Copyright 2012-2016 N.I.P. | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker