A hírlevél szolgáltatás megszűnt!


    Bitcoin faucet oldalak
    Electroneum
    Genesis Mining
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
    Kripto szótár
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet
Statisztikai eszköz
    Cointracking portfólió kezelő

    Bettingrunner

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    Bináris kompenzációs terv
    Bollinger szalagok
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    HYIP programnév elmélet - ÚJ
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi az a Ripple? - ÚJ
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés

 

HYIP monitor honlapokHa rám hallgatsz - messzire elkerülöd a HYIP programokat!
Mielőtt pénzt helyeznél el bármelyik programban - javaslom - hogy alaposan járj utána, hogy a kiszemelted mennyire megbízható kifizetés szempontjából. Hyip-ek esetén erre valók azok a monitor oldalak is, melyek listáját itt találod.
Ezen az oldalon több ilyen monitor programot is bemutatok. A legjobb, ha az összeset végignézed, mielőtt döntést hozol és befizetsz valahová, mert sajnos a monitorok jelentős része hamis képet fest az adott programról! A legtöbb bemutatónál találsz majd egy kék gombot MONITOR US felirattal. Oda kattintva meg tudod nézni az adott program legfrissebb állapotát, hogy történtek-e aznap kifizetések.
Ha el akarod kerülni, hogy a pénzed valamelyik afrikai ország csalóinál landoljon, akkor soha ne hagyd ki ezt a lépést. De még egyszer figyelmeztetlek: kerüld a HYIP-eket!

FONTOS: gyakorta előfordul, hogy egy-egy bajban lévő program adminja lefizeti a monitorokat, hogy kedvezőbb képet mutassanak róla. Soha nem túl jó jel, ha egy weblap túl sok monitornál van hirdetve. Én nem is foglalkozom olyan programmal, amelyik 10-nél több monitornál jelen van. Ezért a monitorok ellenőrzése önmagában még nem elég. Fórumokon is nézz utána, hogy a független befektetők mit mondanak. MMG, Private HYIP

Konzultálj a szponzoroddal, keress olyan embereket, akik régebb óta fektetnek be az adott programba! Rengeteg lehetőséged van tájékozódni: Facebook, Google, Bing - hogy csak a nagyobbakat említsem. Sok programnak van saját Facebook oldala, mindig ezek a legjobb tájékozódási források. Ne sajnáld az időt utánajárni, hiszen a saját pénzedről van szó.
Ha kérdésed van, ide írj!
 
           
  Popularhyip

POPULAR HYIP

Nagyon jó ez a honlap, naponta megnézem. Nemcsak azért, mert rengeteg program van rajta, hanem rengeteg szempont alapján tudunk keresni az adatbázisukban. Nagyon frissek mindig az információik, nyugodtan támaszkodhatunk rájuk. Nekem személy szerint az egyik kedvencem, Szóval ez az egyik alap kereső...

BELÉPÉS
     
 
           
 

ALLHYIP MONITORS

Amikor belépsz a honlapra, találsz egy domain kereső sort. Oda kell begépelned a kiválasztott cég webcímét, majd kattints a SEARCH gombra. Rögtön megjelennek az indikátor ablakok és láthatod, hogy fizet-e a honlap. Minél több helyen jelzik, hogy PAYING - annál biztosabb hogy fizetnek. Ha regisztrálod magad, akkor a profilodban elmentheted a kedvenc cégeidet és bármikor egy kattintással megnézheted őket. REGISZTRÁCIÓ
     
 
           
 

INSTANT SCAMALERT

Egy jó kis magyar honlap angol nyelven, amely a hyip-cégek fizetési képességét mutatja. Ajánlott ide regisztrálni, azért mert a profilodban beállíthatsz egy csomó dolgot. Csinálhatsz egy úgynevezett ISA-listát, amibe beteheted a kedvenc befektetési helyeidet vagy azokat a cégeket amiket figyelemmel akarsz kísérni. Róluk a megadott emailcímedre "riasztást" fogsz kapni. Reális képet mutat a programokról.
REGISZTRÁCIÓ
     
 
           
 

MONEY NEWS ONLINE

Ez az egyik legismertebb monitor, ahol blog is van. Az adminja pénzért tesz közzé program leírásokat, amiket a hyip-oldalak adminjai fizetnek neki. Éppen ezért én nem tartom sokra ezt az oldalt. Az itt megjelenő programokat messze elkerülöm, mert biztos hogy hamar be fognak zárni. Csak azért jövök ide, hogy megnézzem mik vannak fenn, mert azokba biztos nem rakok pénzt.
KATTINTS IDE
     
 
           
  Allmonitors

ALL MONITORS

Ezt a monitor adatbázist még érdemes néha bevetni. Kicsit hasonló a működése mint az AllHyipMonitors-nak. Vagy domain nevet vagy a befektetés nevét kell beírni a keresőjébe. Ezután a gép "kidobja" a találatot a képernyőre vagy kiírja, hogy nincs ilyen oldal. Ha nem szerepel a keresett honlap az adatbázisban, akkor nézd meg máshol is. Ez azért nem annyira mérvadó kereső, mint mondjuk a PopularHyip. Regisztrálnod itt sem kell. NÉZD MEG ITT!
     
 

 


  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET


Copyright 2012-2021 N.I.P. | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker