English version    
 
 Jelentkezz hírlevelünkre!
 Írd be az emailcímed!


   Diversity-Fund Club
    MyTrafficValue
    Paidverts
    8bit Ltd

    Bitcoin faucet oldalak
    Electroneum
    Genesis Mining
    MinerGate
    Desktop Mining
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
    Kripto szótár - ÚJ
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet
Statisztikai eszköz
    Cointracking portfólió kezelő

    Bettingrunner
    DiversiTips - ÚJ

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers


  
Első befektetés

Létrehozva: 2012.06.07. 16:36
 

Nagyon sok dologra kell figyelemmel lenni. De a legfontosabb mind közül, hogy nem szabad feltétel nélkül megbízni egyetlen programban vagy annak adminjában sem!
Nem szabad porlasztás nélkül befektetéseket eszközölni! A több szeletre felosztott megtakarítás nagyobb biztonságban van.
Soha nem más véleményére alapozva kell belevágni bármilyen profittermelő lehetőségbe. Bárki bármit állíthat, még azt is aminek pont az ellenkezője az igaz. Mindig személyesen kell meggyőződni az elhangzott állítások valódiságáról vagy helyességéről egy társasággal kapcsolatban.
Ne dőlj be gyors meggazdagodást ígérő, szemfényvesztő, mézesmadzagnak tűnő hirdetéseknek! Nincs, nem létezik gyors meggazdagodás, kivéve ha nyersz a lottón. Ha lenne gyors meggazdagodás, a világon mindenki mérhetetlen jólétben élne!
Minél előbb igyekezz kivenni a befizetett tőkét a nyereségekből. A visszaforgatásra majd csak akkor szabad gondolni, ha már a teljes befektetés megtérült! A kapzsiság már sok embernek okozott komoly pénzügyi veszteséget.
Ha túl sokan kavarognak egy bizonyos lehetőség körül, az mindig gyanús. Ne feledd: a nagy piramisjátékoknak mindig sok emberre van szükségük, hogy legyen anyagi utánpótlásuk fenntartani a rendszert! A jól működő, valóságos lehetőségek anélkül is működnek, hogy több tízezer tagjuk lenne, mert nincs szükségük külső forrásokra.
Az összes pilótajáték jól fizet az elején. De csak addig amíg több a befizetés, mint a kifizetés. Amint fordul a kocka, villámgyorsan bezárnak.

FONTOS! A honlapon olvasható minden leírás a saját véleményem. Ne ezek alapján dönts egy befektetésről, hanem kérdezz meg egy pénzügyi tanácsadót!
A Netinvestportal nem kínál és nem ajánl semmilyen befektetési formát. Csak annyi pénzt kockáztass, aminek az elvesztése nem okoz anyagi problémát!

 


  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET

Copyright © 2012-2019 Netinvestportal | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker