English version    
 
Jelentkezz hírlevelünkre!
Írd be az emailcímed!
 
 


   Diversity-Fund
   Lions Trading Club
    MyTrafficValue
    Paidverts
    T4eo

    Bitcoin faucet oldalak
    Genesis Mining
    MinerGate
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet

    eToro
    MQL5 közösség

    Bettingrunner
    Brobettings
    T4eo - sportfogadás

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers


  
EGOPAY leírás
- Bezárt - SCAM

Létrehozva: 2015.04.02. 12:28
 

Általános infók


Az EGOPAY bezárt, a tulajdonosok a pénzzel együtt eltűntek. Az alábbi cikket 2015. április 2-án írtam:

" Óriási hallgatás van arról az interneten, hogy tulajdonképpen mi is történt az Egopay-el. Ez számomra nagyon érdekes, mert amikor pl. a Liberty Reserve fizetési processzort zárták be, akkor hatalmas hírverés volt. Most meg, amikor az egyik legismertebb hyip-processzor döglik be, akkor alig találni valami hírt róla. Pedig, szerintem ez is elég komoly netbank volt, még ha nem is volt akkora, mint az előbb említett másik. A lényeg, hogy nagyon hiányoztak a hírek, ezért aztán megpróbáltam én magam összeszedni valami komolyabb információt a dologról. A következőket tudtam meg, de nem fordítom le szó szerint az egész cikket mert nagyon hosszú:

az Egopay tulajdonosa Tadas Kasputis, az övé többek között néhány Bitcoin társaság, EgoPay, Virtex.com és a PaymentBase. A problémák tavaly év végén kezdődtek és aztán január közepén már tudni lehetett, hogy valami tényleg készül az Egopay-nél (én ekkor vettem ki a pénzt tőlük). Becslések szerint legalább 4 millió dollár úszott el, de valószínűleg ennél több is. Az összes többi felsorolt céget egybevéve (a bitcoinosakat nem számítva) legalább 10 millió dollár kár érte az ügyfeleket.

kiderült, hogy Kasputis nem egyedül dolgozott, valóságos kis bűnbanda alakult ki a sok pénz eltüntetésére. Egy bizonyos Amir Aziz nevű pakisztáni állampolgár volt az egyik főkolompos, aki segített neki. Aziz időközben szintén tulajdonos lett az Egopay-ben, hogy csak névleg-e vagy a valóságban is, azt nem lehet tudni. De betársult még a fennt említett Virtex és PaymentBase cégekbe is. Aziz fotója is látható abban az angol nyelvű cikkben, ahonnan ezeket az infókat is kiszedtem. Hát, mit mondjak, a piszkos zsebkendőmet sem bíznám rá a képe alapján.

ebbe a kedves és szimpatikus társaságba társult be egy belga nemzetiségű "üzletember", Erik Schryvers, akinek egy újzélandi bejegyzésű pénzügyi cége is van, Arex Ltd. néven. Ők hárman aztán szépen összedolgoztak és pillanatok alatt eltüntették a milliókat. Jelenleg már folyik ellenük a nyomozás, de én biztos vagyok benne, hogy az eltűnt pénz soha nem fog megkerülni."

Forrás: Siliconangle, Coindesk


Ha kérdésed, észrevételed van a cikkel kapcsolatban, bátran írj ide!
 

 

  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET
Copyright © 2012-2018 Netinvestportal | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker