Jelentkezzen hírlevelünkre!
Írd be az emailcímed!


    BananaFund
    Beontel
   Diversity-Fund
    Edelweiss5
    Matebux
    Merchant Shares
    MyTrafficValue
    Paidverts
    T4eo
    Passive.fund - átalakul

    AutoBitcoinTrading - ÚJ
    FX21
    Elite Earners Club - ÚJ

    Bitcoin faucet oldalak
    Ethtrade
    Genesis Mining
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)

    OptionFair
    CBFinvest

    Bettingrunner
    T4eo - sportfogadás

    eToro
    MQL5 közösség
    Tradeo

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

   XM - webkonferencia
   Beonpush - webkonferencia

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    Bollinger szalagok - ÚJ
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés

 
  Futamidő:  365 napMinimum:  50$Honlap:  Edelweiss5SSL: vanStátusz:  FIZET
 
                                                                                                                                                                     
  Edelweiss5
EDELWEISS5 - az oldal bezárt, csalók voltak!


Gyors áttekintés


 HYIP weboldal, zöld energia üzletág (ha igaz)
 minimális kezdőtőke 50$
 a napi hozam változó - kb. 0.4-0.8%
 a futamidő 365 naptári nap
 a teljes hozam a futamidő végére kb. 300%
 napi jóváírások
 sávos ajánlói rendszer: 5%, 2%

Fizetési lehetőségek


  Payeer
 Perfect Money
 AdvCash
 Bitcoin
 
 
 
 
 
 
 
 
              
 
Általános ismertető


   A honlap látogatottságának alakulása
   Edelweiss5
Az oldal bezárt, csalók az adminok!!!!!!!!!!!! Az Edelweiss5 weboldala még 2016. júniusában indult azzal a koncepcióval, hogy a zöld energia piacon végzik tevékenységüket, ott fektetnek be, fejlesztenek, gyártanak. Konkrétumok is találhatók arról, hogy milyen nemzetközi fejlesztésekben vesznek részt pontosan. Ezek alapján kitűnik, hogy főleg Németországban tevékenykednek, az ottani alternatív és megújuló energiaiparban. Szélerőművek és naperőművek felállításában vesznek részt, illetve lítium-ion akkumulátorok fejlesztésében is érdekeltek. Az számomra talány, hogy miért van szükségük akkor erre a weboldalra, és kissé szkeptikus vagyok a fentebb felsorolt adatokkal kapcsolatban. Az nekem mindig gyanús, ha egy internetes cég kiakasztja a működési engedélyét a weboldalára (olyat amilyet Photoshoppal bármikor csinálok). Arról is olvastam korábban, hogy a Tesla cégnek szállítanak akkumulátor cellákat, de erre semmilyen bizonyítékot eddig nem sikerült találnom. Az viszont tény, hogy a társaságot Németországban regisztrálták ezen a számon: #LK-123555-2016

Meglepő módon létezik magyarországi irodájuk, mégpedig Nyíregyházán. Beszéltem telefonon a magyar képviselővel, aki elmondta hogy ő volt az első magyar aki beregisztrált az oldalra, ezért kapott pénzt arra a cégtől, hogy létrehozza ezt az irodát. Tőle is érdeklődtem a Teslás kapcsoltról - ami nálam elég sokat nyomna a latban - de ő sem tudta megerősíteni ezt a hírt.

Amúgy a weboldal egy egyedi scriptet használ, de nem mondanám, hogy a legigényesebb fajtából, viszont nem is a legolcsóbból való. Néha nagyon lassan töltődik be, van olyan hogy perceket kell várni.

Működése


Egyetlen pénzügyi tervet lehet "választani", ami 365 napos futamidővel bír, minden naptári napon fizet. A hétvégi napokon csak 0.4% hozamot, míg a munkanapokon 0.8% körüli hozamot fizetnek. A weboldalon egy kis grafikon, ahol az aznapi hozam mértékét mutatják és ez változó. Befizetés előtt érdemes megnézni ezt a grafikont, mert amit éppen akkor mutat amikor befizetünk, annyi lesz az 365 napos futamidő alatt a hozam. Én ezt még sosem láttam 1% felett:
 
 
Egy példán keresztül: ha 50$-ért veszünk egy csomagot, akkor 365 nap múlva várhatóan 156$ bruttó nyereségünk lesz, amiben benne van az eredetileg befizetett 50$-is. Értelemszerűen a 366. napon leáll a befektetés és újat kell eszközölni, ha tovább akarjuk folytatni a programot.

Továbbajánlás


A továbbajánlás sávos rendszerű, 5% illetve 2% jutalékot fizetnek alapból. Azonban, ha valaki dolgozik vele, akkor egy MLM-rendszerben találja magát, ahol még kilenc szint található. Az egyes szinteket a bevonzott illetve befizetett tőke összeadásával lehet elérni. Az első szint, amit már leírtam, utána a 2. szinthez 1000$ tőke kell, amit a saját, illetve a szponzoráltak befizetésével adnak össze. Ha ezt eléri valaki, akkor módosul a jutalék és már 7% illetve 3% jutalék jár. Nem írom le végig, de pl. a 3. szinthez már 10.000$ kell, stb. A későbbi szinteken bónuszok is belépnek a képbe.

Processzorok


Minimális befizetés 50$. Kikéréskor 0.2$ a pénzkivételi limit, a kifizetés manuálisan történik, órákkal később. A kifizetést csak oda lehet kérni, ahonnan befizettünk.
A kikérés időszakosan lehetséges. Minden hónap 1-3. közt kikért pénzeket a hónap 15-ig, a 16-18. közt kikért pénzeket a hónap utolsó napjáig fizetik ki. A hosszabb határidőkkel elkerülhetőek lesznek a kifizetési csúszások.

Fióknyitás nem lehetséges, az oldal bezárt!

Szubjektív vélemény


A programról alkotott vélemények megoszlanak. Mivel nem sikerült egyértelmű bizonyítékot találni a Tesla Motors kapcsolatra, így nem árt fenntartásokkal kezelni. Ha valakinek mégis sikerülne erről bármilyen bizonyítékot szerezni, akkor kérem jelezze felém.
Amúgy a program rendesen működik, a fizetésekkel sincs probléma a cikk írásának idején. (2017. január)

Figyelmeztetés


Amennyiben kérdésed van, ide írj! Hozzászólások az oldal alján lehetségesek.
A Netinvestportál nem foglalkozik befektetési tanácsadással, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

***

 

Diversity-Fund


  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET

Copyright 2012 N.I.P. | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker