A hírlevél szolgáltatás megszűnt!


   Diversity-Fund Club
    MyTrafficValue
    Paidverts
    8bit Ltd

    Bitcoin faucet oldalak
    Electroneum
    Genesis Mining
    MinerGate
    Desktop Mining
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
    Kripto szótár - ÚJ
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet
Statisztikai eszköz
    Cointracking portfólió kezelő

    Bettingrunner
    DiversiTips - ÚJ

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    Bináris kompenzációs terv
    Bollinger szalagok
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    HYIP programnév elmélet - ÚJ
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi az a Ripple? - ÚJ
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés

 
  Futamidő:  120 napMinimum:  25$Honlap:  Diversity-FundSSL: vanStátusz:  FIZET
 
  
A Diversity-Fund Club leírását eltávolítottam


 
Az alapvető tárgyi és tartalmi tévedésekkel teletűzdelt Portfóliós cikk után a MNB Piacfelügyelet is felfigyelt a Diversity-Fund Club-ra, és honlapján kiadott egy figyelmeztetést, mely szerint a DFC nem szerepel az MNB által vezetett hazai nyilvántartásokban, és felügyeleti engedélyhez vagy bejelentéshez kötött tevékenység Magyarországon történő végzésére nem jogosult.

Mivel nem szeretnék szembemenni az MNB figyelmeztetésével, ezért a DFC leírást töröltem a honlapról. Nyilvánvalóan nem volt itt engedélyük, de reklámtevékenységhez nem is kell. A leírás eddig is ajánlói link nélkül volt feltöltve tehát nem végeztem üzlet kiajánlást, de az ilyen jellegű figyelmeztetéseket nekem is komolyan kell vennem, még akkor is ha nem értek egyet vele.

A Portfólión megjelent cikket azonban szabadon kommentálhatom. Egy olyan újságíró írta le a véleményét, aki soha nem volt a tagja a DFC közösségnek, így az információkat a honlapról és más forrásokból szedegette össze. Az így összeállt kép alapján vonta le aztán az erősen túlzó és hibás következtetéseit és közölt alapvetően hibás számításokat. A végeredmény, hogy a DFC-t pilótajátéknak titulálta, amely a magyar emberek pénzére utazik. Hááát, nem tudom hány magyar van benne, de szerintem csak töredéke lehet az amúgy sem nagy számú tagságnak. Ha más nem, legalább az szöget üthetett volna az újságíró fejébe, hogy alig pár ezer aktív tagja van a programnak, ami képtelenség hogy 3 éven keresztül fenntartható legyen egy pilótajátéknál. Hiszen egy pilótajátéknak folyamatosan szüksége van arra, hogy növekedjen a tagsága, mert kellenek az új befizetők. Nem is nagyon látni olyan programot, ahol mindössze 4600 tag van 3 év működés után (kivéve a DFC-t). A nagyságrendi szám az 50.000-150.000 ember, ami egy ponzira sokkal inkább jellemző. Na, de ez csak az egyik szegmens volt és most nem fogok kitérni a többire. A program továbbra is működik, aki akarja úgyis megtalálja.
Természetesen jelezni fogom, amint a DFC összeomlott vagy fizetésképtelenné vált, ám erre szerintem minumum sokáig kell várni.

Ha kérdésed van, ide írj!
 
   Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET

Copyright © 2012-2019 Netinvestportal | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker