Jelentkezzen hírlevelünkre!
Írd be az emailcímed!


   Diversity-Fund
   Lions Trading Club
    MyTrafficValue
    Paidverts
    T4eo

    Bitcoin faucet oldalak
    Genesis Mining
    MinerGate
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet

    eToro
    MQL5 közösség

    Bettingrunner
    Brobettings
    T4eo - sportfogadás

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    Bináris kompenzációs terv
    Bollinger szalagok
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    HYIP programnév elmélet
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi az a Ripple? - ÚJ
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés

 
   Futamidő:  n/aMinimális befizetés:  0 $Honlap:   BrobettingsSSL: vanStátusz: n/a   
 
                                                                                                                                                                     
 
BROBETTINGS


Gyors áttekintés


  sportfogadási tippek
 magas találati arány
 magas szorzók 1.8-6 oddsok
 hatékony sportfogadási stratégiák
 bankroll menedzsment leírás
 ingyenes és fizetős tippek
 biztonságos fogadási rendszerek

Fizetési lehetőségek


 
 
 
 
 
 
 
              
 
Általános ismertető


A Brobettings tippadó honlapja 2017-ben indult és magyar tulajdonosok üzemeltetik. A sportfogadást viszont nem most kezdték, hanem már évek óta foglalkoznak vele. Ez a szolgáltatás azért emelkedik ki a többi közül, mert a tippek mellé többféle - évek alatt kifejlesztett - pénzkezelési stratégiát is ajánlanak. A két összetevő pedig egy hosszú távon is fenntartható bankroll növekedést eredményez. Itt a Netinvestportálon csak olyan honlapokról írok, melyeket magam is kipróbáltam és ebbe beletartozik a BroBettings is. Az ő stratégiáiknak kipróbálására létrehoztam egy különálló bankrollt, ami nem függ a DiversiTips és T4eo eredményektől. A növekedés már néhány nap után jól látható volt. Statisztikákat itt találsz, de mielőtt megnézed fontos tudni, hogy ha élőben játszol és menet közben kiváltod a szelvényt, akkor teljesen más eredmény jöhet ki mintha megvárod a meccsek lezárultát. Ez a része a játéknak teljesen rád van bízva. Dönthetsz a kisebb, de biztos nyeremény mellett vagy kockáztathatsz a nagyobb nyereményért azzal, hogy megvárod a végét.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a Brobettings nem végez pénzügyi tevékenységet, nem kezeli mások pénzét, csak és kizárólag sportfogadási tippeket illetve stratégiákat tesz közzé az előfizetőknek! Itt is előfordulnak veszteséggel zárt szelvények, de a biztonságos tétkezelési stratégia kompenzálja ezeket.

Működése


A rendszer fizetős, de időnként vannak ingyenes tippek is a Brobettings Facebook oldalán. A tippeket nekünk magunknak kell megtenni a Bet365 fogadási oldalon. Ebből következik, hogy a bankrollunk is biztonságban van, hiszen a Bet365 egy nagy múltú európai cég, nem fog eltűnni.

A tippeket a Brobettings honlapján teszik közzé hétköznap kb. 16 óráig, hétvégén pedig 13 óráig.

Tétkezelési stratégiák (bankroll menedzsment)


Rendkívül részletes és pontos bankroll menedzselésről olvashatunk a weboldalon. Éppen ezért nem is szeretnék részleteket kiragadni belőle. A lényeg az, hogyha kiválasztunk egy stratégiát, akkor tartsuk be az arra vonatkozó szabályokat - következetesen! Ha eltérünk a szabályoktól veszteni fogunk! Ha betartjuk akkor egy remek lehetőséget kapunk a sikeres sportfogadásra. Fontos, hogy a játék előtt tisztában legyünk ezekkel, ezért olvassuk el figyelmesen a leírást!

Kezdő bankroll és tétméret:

Ajánlott minimális kezdőtőke a játékhoz: 30.000 Ft
Ajánlott stratégiai osztószám: 40 (aki szeret kockáztatni és nagyobb profitot remél, annak 30)
30.000 Ft kezdőtőke esetén az ajánlott kezdőtét: 750 Ft (30.000:40=750)
Ahogy növekszik bankroll, érdemes újra elvégezni az osztást, így a tét és a nyereség is növekedni fog. Ugyanez igaz fordítva a bankroll csökkenése esetén is. A megfelelő tétválasztás kulcsfontosságú a magas szorzójú fogadásoknál.

Előfizetési csomagok


Kétféle előfizetési csomag van: GOLD és PLATINA - lejjebb mindegyikhez beírtam zárójelben, hogy mi tartozik melyikhez.
Fontos! A csomagok 30-60 nap időtartamra vásárolhatóak meg. A megvásárolt napok nem egyenesen arányosak a tippek számaival, hiszen vannak gyengébb és erősebb napok, melyeken a különféle stratégiák működéséhez nincs megfelelő mérkőzés. Viszont vannak olyan napok, amikor több szelvény is összejön, pl. nagyobb események VB, BL hétvégék.

SINGLE GOLD - (GOLD, PLATINA)
Ez a legegyszerűbb fogadási típus. Általában napi 3 db. magas oddsú tippet tartalmaz 1.8-3x között, melyeket külön fogadásként kell megtenni. Ezek a tippek a mérkőzés kimenetelére vonatkoznak (valamelyik csapat nyer). A bankroll osztószáma itt lehet 20, mivel hosszú távon elég a találati arányt minimum 50-55% felett tartani és biztos a siker. A havi szinten elérhető átlag hozam 15-60% körül mozog.

NORMÁL GOLD - (GOLD, PLATINA)
Ebben a csomagban kapsz egy 3 meccsből álló szelvény tippet, amely két találat esetén már fizet. Ezért ezt a BET365-ön megtalálható TRIXIE-vel kell megtenni. Ezek a fogadási tippek a mérkőzés kimenetelére vonatkoznak (valamelyik csapat nyer) vagy GG - azaz mindkét csapat lő gólt - és itt az odds 5-10x között szokott lenni. A bankroll osztószám 30 legyen.

GÖRGETŐ GOLD - (GOLD, PLATINA)
Ez a stratégia egy többlépcsős fogadásból tevődik össze. Elkezdünk egy több meccsből álló 1.5-1.7x szelvényt az ajánlott 20-as osztószámmal.
Egy példa kedvéért az első lépcső 20.000 Ft x 1.5 = 30.000 Ft. A második lépcsőn az előző nyereménnyel folytatjuk, azaz 30.000 x 1.5 = 45.000 és így tovább, egyre tovább növelve a nyereséget. A kivett haszon után újrakezdjük. Persze ilyenkor a bankot ismét a 20-as osztópárral osztjuk le és az így kapott eredmény lesz a következő kör kezdő tétje. Egy görgető szelvény hasonlóan néz ki:
 
 
TRIXIE PLATINA - (PLATINA)
Itt is három meccset kell TRIXIE-ben megtenni, ami már két találat esetén is fizet, de az odds ezeknél jóval magasabb mint a NORMÁL GOLD-nál - akár 25-50x is lehet. A tippek mindig a mérkőzés kimenetelére vonatkoznak (valamelyik csapat nyer) és GG - azaz "Eredmény/Mindkét csapat szerez gólt". Ennél a szelvénynél tehát két feltételnek is teljesülni kell: a megadott csapat nyerjen és mindkét csapat lőjön gólt. A bankroll osztószám 40 legyen. A szelvény így néz ki:
 
 
3/6 PLATINA - (PLATINA)
Ebben a csomagban hat mérkőzés kerül egy szelvényre, melyből 3 nyertes meccs esetén már profitot termelünk. A hat eseményt a BET365-ön a 3-as gyűjtő opcióval kell megtenni. Az odds ennél a fogadási típusnál a legmagasabb, akár 100-200 között is lehet. Hétvégéken fordul elő inkább, mikor a kínálat engedi. A bankroll osztószám 40 legyen. Egy 3/6-os szelvény hasonlóan néz ki és ezen a képen az is látható, hogy úgy is lehet nyerni, ha nem minden tipp nyert és nincs még vége a mérkőzéseknek:
 
 
Természetesen a fogadástípusok leírásait megtalálod a BroBettings honlapján is: egyszerű - kombinált

Szelvények bemutatása


Az alábbiakban bemutatok néhány szelvényt, melyeken jól látszik a Brobettings stratégia működés közben. Itt egy kivételével még nem zárultak le az események. Az az egy tipp viszont nem nyert, mégis lehetett duplázni a nyereséget, mivel a BET365-ön van lehetőség a szelvény menet közbeni lezárására:
 
 
Egy TRIXIE PLATINA tippszelvény befejezés előtt kifizettetve (14-szeres profitban):
 
 
Még egy TRIXIE PLATINA, ahol már csak a Young Boysnak kellene egy gólt rúgnia. Anélkül is 9-szeres profitban van a szelvény:
 
 
Itt pedig három SINGLE GOLD tipp berakva egyetlen Trixie szelvénybe:
 
 
Szubjektív


Amikor megismerkedtem a Brobettings lehetőségeivel és stratégiáival, először kissé hitetlenkedve néztem az eredményeiket. Azután, amikor elkezdtem megtenni a tippeket a leírás szerint, el kellett ismernem, hogy ez tényleg működik. Hozzá kell tenni, hogy volt már olyan szelvény, ahol háromból kettő tipp sem teljesült és vesztes lett a napom. De a követett bankroll menedzsmenttel a következő napon sikerült kompenzálni. Természetesen a stratégia nem elég, mert jó tippek is kellenek, de a Brobettings csapata nagy találati aránnyal rendelkezik.

Figyelmeztetés


Amennyiben kérdésed van, ide írhatsz! Hozzászólások jöhetnek lejjebb.
A Netinvestportál nem befektetési tanácsadással foglalkozik! A fenti cikk nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek! Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd! A sportfogadás is kockázatos tevékenység!

***

 


  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET


Copyright © 2012-2018 Netinvestportal | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker