A hírlevél szolgáltatás megszűnt!


   Diversity-Fund Club
    MyTrafficValue
    Paidverts
    8bit Ltd

    Bitcoin faucet oldalak
    Electroneum
    Genesis Mining
    MinerGate
    Desktop Mining
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
    Kripto szótár - ÚJ
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet
Statisztikai eszköz
    Cointracking portfólió kezelő

    Bettingrunner
    DiversiTips - ÚJ

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

  
Skrill   Uphold
PayPal   Blockchain
Payoneer   Xapo
Neteller   Ethereum proci
Perfect Money   Coinpayments
OKPay    
Solid Trust Pay   Transferwise
Payeer   Changer
Payza   SpectroCoin
Unichange    
AdvCash    
     

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    Bináris kompenzációs terv
    Bollinger szalagok
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    HYIP programnév elmélet - ÚJ
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi az a Ripple? - ÚJ
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés

 GYANÚS CÉGEK LEÍRÁSA
    One Coin
    Sky Way project
    Questra World - Atlantic Games
    Fren károsultak
    Kairos figyelő
    Kamupénz
    Kioktató Blog
    Kiszámoló
    Magyar Spammer
    Távmunka átverések
    Warezlinks
 

 
Internetes pénztárcák, E-bank


Ezen az oldalon bemutatjuk a legfontosabb internetes bankokat vagy más néven fizetési processzorokat, amelyek használata nélkül nem lehet befektetni sehová. Minden itt található internet bank viszonylag megbízható, nemzetközi elfogadottságú helynek számít évek óta a befektetési piacon. Persze itt is vannak különbségek a garanciákban, pl. a Skrill, PayPal és a Neteller magasabb színvonalat képvisel.

Készítettem is egy összehasonlító táblázatot, ahol a három legelterjedtebb processzor tulajdonságait vetettem össze egymással.
Érdemes legalább két-három különböző helyen számlát nyitni, mert előfordulhat, hogy ezek közül csak az egyiket használja valamelyik befektető program.

Vannak ezeken kívül úgynevezett váltóprogram-ok, melyek segítségével a netbankok között lehetséges pénzt küldeni. Más megoldás sajnos nincs erre, mivel a netbankok önmagukban nem átjárhatók egymás között.

FONTOS: pénzutalás előtt tájékozódni kell a kezelési költségekről! Minden bank eltérő összeget számol fel és sok esetben óriási különbségek lehetnek közöttük. Lehetőség van egyik E-pénztárcából a másikba pénzt utalni, de ehhez az váltót kell használni. Leírásukat az EXCHANGER - VÁLTÓK között találod.
 
E-BANKOK                EXCHANGER - VÁLTÓ
 
              
  Payoneer

PAYONEER KÁRTYA A PAYPAL-HOZ

A Payoneer bankkártya egy nagyon elterjedt fizetőeszköz, amit mi saját magunk tölthetünk fel pénzzel a PayPal-ról - vagyis ez egy debit kártya. A Payoneer 2005. óta működik az USA-ban, központja New York-ban van. A Payoneer egy olyan fizetési rendszer, ahová a világ legnagyobb cégeinek kifizetéseit tudjuk kikérni, pl. Google, Ebay, stb . túl hosszú lenne felsorolni.
           
 
              
  Perfect Money

PERFECT MONEY

Az egyik legismertebb netbank, mégis kissé nehézkes a feltöltése. Náluk nagyon fontos a bankbiztonság, nem kell aggódnod a pénzed miatt. Egyedülálló, hogy 4% éves kamatot fizetnek. A kezelőfelület elég egyértelmű és jól használható. Hagyományos bankszámláról, hitelkártyáról, Western Unionról is fel tudod tölteni a számládat. A többi E-pénztárcával csak az xChanger-en keresztül kompatibilis. Az xChangert
itt találod !
           
 
              
  OKPAY - magyarul

OKPAY

Ez a bank egyre több helyen elfogadott és nagy előnye hogy magyar nyelvre is beállítható. Több pénztárcát is létre tudsz hozni egy fiókon belül, melyeket külön is tudsz kezelni, külön devizában. A honlap könnyen átlátható, kezelhető. Regisztráció után érdemes az érvényesítést elvégezni, mert anélkül nem működik. A honlapon minden le van írva, nem igényel több magyarázatot. Bankkártya igényelhető.
           
 
              
  Skrill magyarul

SKRILL - Moneybookers

Ez az egyik olyan netbank, amiről szinte már mindenki hallott. A világon minden országban, minden komolyabb cégnél elfogadják, pl., Ebay, Amazon, stb. De ugyanígy elfogadják webshopokban is a vásárláshoz. Komoly előnye, hogy 25$-ért MC bankkártyát is lehet igényelni a számla mellé, amivel szabadon vásárolhatunk bárhol a világon és ATM-ből is vehetünk ki pénzt. Banki utalással feltölthető - belföldi utalással is.
           
 
              
  Neteller

NETELLER

A Neteller egy nagyon jó kis internetes bank. Legalább olyan jó mint a Skrill, csakhogy ennek ellenére sokkal kevesebben ismerik. Pedig itt is ugyanúgy lehet Mastercard bankkártyát igényelni, amivel a számlánk terhére költekezhetünk vagy vehetünk ki pénzt a Bankomatból. Külföldön is használható, többféle devizában is lehet nyitni bankszámlát. Feltölteni utalással vagy már meglévő bankkártyáról is lehet.
           
 
               
  Payeer

PAYEER - netbank és pénzváltó

Ez egy orosz érdekeltségű cég, amely online pénzváltással és online banki tevékenységgel foglalkozik. Egyre több helyen elfogadják, például a hyip-programok között is nagy népszerűségnek örvend. Viszonylag jó árakon dolgoznak, de működésükkel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. PayPal, Payza, PerfectMoney, OKPay és más netbankok között váltanak. BTC-t is elfogadnak és banki utalás is lehetséges.
           
 
              
 
PAYPAL

A PayPal a másik nagyágyú, melyről már mindenki hallott. Nem véletlen, hogy ilyen nagy a népszerűsége, talán még a Skrill-nél is nagyobb. Szintén mindenhol lehet vele fizetni, még a legkisebb webshopban is, nem is beszélve a nagy internetes webáruházakról, aukciós oldalakról. Náluk sajnos nem lehetséges bankkártya igénylés.
           
 
              
 

SOLIDTRUSTPAY

Ez egy kanadai netbank. Nagyon elterjedt és kedvelt, mert biztonságos és megfelel a nemzetközi törvényi szabályozásoknak. A legtöbb befektetőhelyen elfogadott, ezért érdemes itt is számlát nyitni. A honlap kezelése viszonylag könnyű, átlag angol tudással is érthető. Hasonlóan a többi netbankhoz, itt sem lehetséges, hogy pl. PayPal-ról vagy másik netbankból áttétel nélkül utalj ide pénzt. Közvetlenül a saját bankszámládról vagy bankkártyáról lehet feltölteni.
           
 
              
 

PAYZA

Egy kanadai székhelyű pénzintézet. 2012. májusában váltottak tulajdonost és nevet. 2012. július 20-tól már nem lehet HYIP programokhoz használni őket, csak egyéb befektetésekhez. . A honlap kezelése egyszerű, pár gombnyomással minden elintézhető. Közvetlenül a saját bankszámládról lehetséges feltölteni pénzzel. A Personal Pro fiókot válaszd! Bankkártya igényelhető!
           
 
              
 

           
 
 
 
 

 


  Chat Szabályzat

 Csatlakozz hozzánk a Facebookon,  a Netinvestportal pénzváltó csoport  tagjaként! Megspórolhatod a drága  váltási költséget, ha közvetlenül egy  másik csoporttaggal cserélsz pénzt.

Pénzváltó csoport

 

 KÖVESS MINKET

Copyright 2012 N.I.P. | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap

 
eXTReMe Tracker