A hírlevél szolgáltatás megszűnt!   Diversity-Fund
   Lions Trading Club
    MyTrafficValue
    Paidverts
    T4eo

    Bitcoin faucet oldalak
    Genesis Mining
    MinerGate
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet

    eToro
    MQL5 közösség

    Bettingrunner
    Brobettings - ÚJ
    T4eo - sportfogadás

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

  
Skrill   Uphold
PayPal   Blockchain
Payoneer   Xapo
Neteller   Ethereum proci
Perfect Money   Coinpayments
OKPay    
Solid Trust Pay   Transferwise
Payeer   Changer
Payza   SpectroCoin
Unichange    
AdvCash    
     

    Alapfogalmak
    Adatlopás e-mailen
    Adózási kérdések
    Bemutatkozás
    Bevezető gondolatok
    Bináris kompenzációs terv
    Bollinger szalagok
    E-bank összehasonlítás
    Első befektetés
    FOREX kereskedés
    HYIP programnév elmélet - ÚJ
    Ide ne fektess be!!!
    Kockázati kategóriák
    Mi az a PAMM-számla?
    Mi az a Ripple? - ÚJ
    Mi mit jelent a hyip-ben?
    Netbankok beállítása
    Mire figyelj ?
    Miért nem fektet be mindenki?
    Szétosztott befektetés

 GYANÚS CÉGEK LEÍRÁSA
    One Coin
    Sky Way project
    Questra World - Atlantic Games
    Fren károsultak
    Kairos figyelő
    Kamupénz
    Kioktató Blog
    Kiszámoló
    Magyar Spammer
    Távmunka átverések
    Warezlinks
 

 
Internetes pénztárcák, E-bank


Ezen az oldalon bemutatjuk a legfontosabb internetes bankokat vagy más néven fizetési processzorokat, amelyek használata nélkül nem lehet befektetni sehová. Minden itt található internet bank viszonylag megbízható, nemzetközi elfogadottságú helynek számít évek óta a befektetési piacon. Persze itt is vannak különbségek a garanciákban, pl. a Skrill, PayPal és a Neteller magasabb színvonalat képvisel.

Készítettem is egy összehasonlító táblázatot, ahol a három legelterjedtebb processzor tulajdonságait vetettem össze egymással.
Érdemes legalább két-három különböző helyen számlát nyitni, mert előfordulhat, hogy ezek közül csak az egyiket használja valamelyik befektető program.

Vannak ezeken kívül úgynevezett váltóprogram-ok, melyek segítségével a netbankok között lehetséges pénzt küldeni. Más megoldás sajnos nincs erre, mivel a netbankok önmagukban nem átjárhatók egymás között.

FONTOS: pénzutalás előtt tájékozódni kell a kezelési költségekről! Minden bank eltérő összeget számol fel és sok esetben óriási különbségek lehetnek közöttük. Lehetőség van egyik E-pénztárcából a másikba pénzt utalni, de ehhez az váltót kell használni. Leírásukat az EXCHANGER - VÁLTÓK között találod.
 
E-BANKOK                EXCHANGER - VÁLTÓ
 
              
  Payoneer

PAYONEER KÁRTYA A PAYPAL-HOZ

A Payoneer bankkártya egy nagyon elterjedt fizetőeszköz, amit mi saját magunk tölthetünk fel pénzzel a PayPal-ról - vagyis ez egy debit kártya. A Payoneer 2005. óta működik az USA-ban, központja New York-ban van. A Payoneer egy olyan fizetési rendszer, ahová a világ legnagyobb cégeinek kifizetéseit tudjuk kikérni, pl. Google, Ebay, stb . túl hosszú lenne felsorolni.
           
 
              
  Perfect Money

PERFECT MONEY

Az egyik legismertebb netbank, mégis kissé nehézkes a feltöltése. Náluk nagyon fontos a bankbiztonság, nem kell aggódnod a pénzed miatt. Egyedülálló, hogy 4% éves kamatot fizetnek. A kezelőfelület elég egyértelmű és jól használható. Hagyományos bankszámláról, hitelkártyáról, Western Unionról is fel tudod tölteni a számládat. A többi E-pénztárcával csak az xChanger-en keresztül kompatibilis. Az xChangert
itt találod !
           
 
              
  OKPAY - magyarul

OKPAY

Ez a bank egyre több helyen elfogadott és nagy előnye hogy magyar nyelvre is beállítható. Több pénztárcát is létre tudsz hozni egy fiókon belül, melyeket külön is tudsz kezelni, külön devizában. A honlap könnyen átlátható, kezelhető. Regisztráció után érdemes az érvényesítést elvégezni, mert anélkül nem működik. A honlapon minden le van írva, nem igényel több magyarázatot. Bankkártya igényelhető.
           
 
              
  Skrill magyarul

SKRILL - Moneybookers

Ez az egyik olyan netbank, amiről szinte már mindenki hallott. A világon minden országban, minden komolyabb cégnél elfogadják, pl., Ebay, Amazon, stb. De ugyanígy elfogadják webshopokban is a vásárláshoz. Komoly előnye, hogy 25$-ért MC bankkártyát is lehet igényelni a számla mellé, amivel szabadon vásárolhatunk bárhol a világon és ATM-ből is vehetünk ki pénzt. Banki utalással feltölthető - belföldi utalással is.
           
 
              
  Neteller

NETELLER

A Neteller egy nagyon jó kis internetes bank. Legalább olyan jó mint a Skrill, csakhogy ennek ellenére sokkal kevesebben ismerik. Pedig itt is ugyanúgy lehet Mastercard bankkártyát igényelni, amivel a számlánk terhére költekezhetünk vagy vehetünk ki pénzt a Bankomatból. Külföldön is használható, többféle devizában is lehet nyitni bankszámlát. Feltölteni utalással vagy már meglévő bankkártyáról is lehet.
           
 
               
  Payeer

PAYEER - netbank és pénzváltó

Ez egy orosz érdekeltségű cég, amely online pénzváltással és online banki tevékenységgel foglalkozik. Egyre több helyen elfogadják, például a hyip-programok között is nagy népszerűségnek örvend. Viszonylag jó árakon dolgoznak, de működésükkel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. PayPal, Payza, PerfectMoney, OKPay és más netbankok között váltanak. BTC-t is elfogadnak és banki utalás is lehetséges.
           
 
              
 
PAYPAL

A PayPal a másik nagyágyú, melyről már mindenki hallott. Nem véletlen, hogy ilyen nagy a népszerűsége, talán még a Skrill-nél is nagyobb. Szintén mindenhol lehet vele fizetni, még a legkisebb webshopban is, nem is beszélve a nagy internetes webáruházakról, aukciós oldalakról. Náluk sajnos nem lehetséges bankkártya igénylés.
           
 
              
 

SOLIDTRUSTPAY

Ez egy kanadai netbank. Nagyon elterjedt és kedvelt, mert biztonságos és megfelel a nemzetközi törvényi szabályozásoknak. A legtöbb befektetőhelyen elfogadott, ezért érdemes itt is számlát nyitni. A honlap kezelése viszonylag könnyű, átlag angol tudással is érthető. Hasonlóan a többi netbankhoz, itt sem lehetséges, hogy pl. PayPal-ról vagy másik netbankból áttétel nélkül utalj ide pénzt. Közvetlenül a saját bankszámládról vagy bankkártyáról lehet feltölteni.
           
 
              
 

PAYZA

Egy kanadai székhelyű pénzintézet. 2012. májusában váltottak tulajdonost és nevet. 2012. július 20-tól már nem lehet HYIP programokhoz használni őket, csak egyéb befektetésekhez. . A honlap kezelése egyszerű, pár gombnyomással minden elintézhető. Közvetlenül a saját bankszámládról lehetséges feltölteni pénzzel. A Personal Pro fiókot válaszd! Bankkártya igényelhető!
           
 
              
 

           
 
 
 
 

 


  Chat Szabályzat

 Csatlakozz hozzánk a Facebookon,  a Netinvestportal pénzváltó csoport  tagjaként! Megspórolhatod a drága  váltási költséget, ha közvetlenül egy  másik csoporttaggal cserélsz pénzt.

Pénzváltó csoport

 

 KÖVESS MINKET

Copyright 2012 N.I.P. | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap

 
eXTReMe Tracker